Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

aivan mahtavaa palvelua, sovitusti paikalla, ripeä kanto, suosittelen

Muutto Salo - Turku

Oikein hyvä ja sujuvapalvelu, ystävälliset muuttomiehet. Aikataulut pitivät joka suhteessa. Käytämme jatkossakin jos tarvetta tulee.

Muutto Tampere - Orivesi

Ripeää ja ajantasaista toimintaa. Suosittelen ehdottomasti.

Muutto Mustasaari - Vaasa

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

12. toukokuuta 2020
  Kurkista neljään tyypilliseen muuttoon ja paljonko muuttopalvelu maksoi Lue »
12. huhtikuuta 2020
  Muutto ilman talkooporukkaa - miten se onnistuu? Lue »
10. maaliskuuta 2020
  Muutto ammattilaisten avulla - säästääkö siinä oikeasti aikaa? Lue 5 muuttajan kokemukset Lue »
16. helmikuuta 2020
  Paljonko muuttopalvelu maksaa? Katso 5 muuttoa ja hinnat Lue »
26. tammikuuta 2020
  Tässä kerrostaloon muutossa kaikki meni nappiin - "hämmästytti meidät totaalisesti" Lue »
11. joulukuuta 2019
  Muutto edessä? Katso hinnat ja kokemukset: "Tässä on tekemisen meininki, ei rahastamisen" Lue »
12. marraskuuta 2019
  Onko muutto talkooporukalla enää järkevä? Katso muuttopalvelun hinta Lue »
19. lokakuuta 2019
  Mistä luotettava muuttofirma? 10 000 arvostelua paljastaa jyvät akanoista Lue »
12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Juuka - Joensuu, 82 m² omakotitalo kolmio
Olisi tarve kahdelle muuttomiehelle ja autolle. Kyseessa on muutto Juuasta Joensuuhun keskustassa sijaitsevaan kolmioon. Olemme asuneet pari vuotta ulkomailla, ja huonekalut ja tavarat ovat olleet aitini kotona sailossa laatikoissaan omakotitalon ylakerrassa. Huonekaluja melko vahan, ei esim. ruokailuryhmaa eika isoa sankya. Kookkaampia tavaroita: tamminen kirjoituspoyta, pesukone, painava kolmen istuttava mekanismisohva, joka on alakerrassa, mutta joka on otettava ikkunan kautta ulos, koska ei mahdu ovesta (talla tavalla toimittu tulomuutossa). Emme ole auttamassa muutossa lahtopaikassa, mutta kohdepaikassa kylla. Juuka keskusta, omakotitalo. Joensuu keskusta, Pohjoinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Forssa - Tampere, 85 m² rivitalo kolmio
Nykyinen asunto on kolmio ja yksi huone on tyhjänä. Isommat tavarat on sohva, pyykinpesukone, tv taso, tv, vitriini, sänky joka menee osiin, yksi lipasto, takapihalta pienet ja näppärät kaksi tuolia pöytä ja 2 hengen tuoli, varastosta tulee vain polkupyörä, sisältä tulee tietysti pahvilaatikoita. Kantajana täällä päässä ainakin 1. Auton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä. Viksberg, rivitalo. Kaukajärvi, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Korsnäs - Espoo, 102 m² paritalo
Muuttoon ei kantajia omasta takaa yhtään. Itse jään loppusiivoamaan vanhaa asuntoa joten uudessa asunnossa ei ole ketään ohjaamassa alkuun ketään joten tarvitsisin luotettavan henkilön sinnepäähän katsomaan että kalusteet suurimmilta osin oikeisiin huoneisiin koska en yksin niitä saa kannettua paikoilleen. Tarvitsen jonkun verran laatikoita ennen muuttoa, jonkun verran banaanilaatikoita on omasta takaa ja pakkaan kaikki itse. Asunnossa normi talouden huonekalut. Isohko sohva, astianpesu sekä pyykinpesukoneet muuten melko simppelit kalusteet. Varaston tavarat samaan kuormaan sekä pihakalusteet. Kuorma-auton saa melko lähelle asuntoa mutta ei ihan oven eteen. Toisesta päästä en vielä tiedä. Korsnäs keskusta, paritalo. Mankkaa, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Parkano - Föglö, 81 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan seitsemänteen eli ylimpään kerrokseen. On pieni ja vanha hissi, johon mahtuu kaksi ihmistä. Isoimmat muutettavat asiat ovat parisänky ja sohva. Kirjahylly on iso, mutta helppo kantaa osissa. Ei mitään erikoisia tavaroita kuten pianoa. Oven eteen mahtuu muuttoauto hyvin parkkiin. Muutetaan sekä huonekalut että irtain tavara. Laatikot ja säkit ovat meillä omasta takaa. Meiltä on vain yksi kantaja, kantoapua tarvitaan. Kaksi henkeä + pieni lapsi. Parkano keskusta, kerrostalo. Föglö keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!