Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 250 000 muuttoa

Yli 70 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui erinomaisesti, ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Erittäin hyvä muuttokokemus. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Kouvola - Helsinki

Ammattimaista toimintaa, nopeaa ja vastuullista.

Muutto Espoo - Nurmijärvi

Kaikki meni nappiin jo alusta saakka. Sain hyvän tarjouksen, jossa kaikki oli eritelty. Aikataulu piti täysin. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja käytös kohteliasta. Tuli turvallinen olo, kun kodin tavaroita olen muuttamassa. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Uusikaupunki - Kaskinen

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 250 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kontiolahti - Kontioniemi, 60 m² kaksio
Muutto Kontiolahden keskustassa omakotitalosta rivitaloon, matka n 6,5 km Tavaramäärä: ruokapöytä + 6 tuolia, runkopatja, sohvapöytä, 3 nojatuolia, rahi, 3 pienehköä lipastoa, pesukone, kangaspuut osina, auton renkaat, pyörä+sukset ym pientä, puutarhapöytä + 6 tuolia. Lisäksi n 20 laatikkoa/säkkiä. Molemmissa paikoissa pääsee oven eteen, ei kantamista kerroksiin. Muuttopäivä viimeistään ens kuun ensimmäinen päivä mahdollisesti päivää aikaisemmin. Voin kantaa apuna, mutta mielellään 2 kantajaa. Kontiolahti, rivitalo. Kontioniemi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Järvenpää - Lappajärvi, 75 m² kerrostalo kolmio
En tiedä vielä tässä vaiheessa saadaanko ketään muuttoavuksi. Kantoapu tarvitaan kuljettajan lisäksi vähintään yksi henkilö, koska meillä on painava sohva ja pyykinpesukone, sekä herkästi naarmuuntuvia kirjahyllyvitriinejä. Vaimoni voi jonkin verran auttaa kevyempien tavaroiden kannossa. Itsekin pystyn jonkin verran kantamaan, mutta minulla on synnynnäinen selkävika joka menee hirveään kramppiin jos kantaa liikaa. Joten joudun olemaan varovainen. Taidan muutenkin enemmän kasata huonekaluja uudessa asunnossa. Varasto on myös täynnä tavaraa, mutta ne menevät samantien uudessa paikassa kellariin. Muuttoauto ei voi olla missään nimessä minkään kokoinen pakettiauto, vaan sen täytyy olla (tavaramäärän takia) kuorma-auto, jos haluaa yhdellä ajokeikalla selvitä. Kuorma-auton saa oven eteen kummassakin osoitteessa. Määränpäässä on sitten hissi ja asunto on kolmannessa kerroksessa. Muuttolaatikoita tarvittaisiin jotain 30-50 kpl, mutta jos teiltä voisi tulla joku katsomaan ja arvoimaan tarkemmin. Muuttolaatikoita emme voi antaa takaisin itse muuttopäivänä, koska niiden purkamisessa menee varmaan vuorokausi. Eli ne teidän täytyisi tulla hakemaan erikseen. Järvenpää keskusta, kerrostalo. Lappajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Geta - Kankaanpää, 47 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa yksi kantaja. Olisi hyvä olla yksi kantaja lisää että saa isoimmat ja painavimmat tavarat siirrettyä. Tavarat on valmiiksi pakattu. Isoja huonekaluja muutama (sänky, pesukoneet, kirjoituspöytä). Särkyvää tavaraa myös (astiat ja kodin elektroniikka). Auton saa ajettua oven eteen. Lähtökohteessa puolen kerroksen verran rappuja. Asunto ja häkkivarasto pitäisi saada muutettua. Tavaraa on yhden muuttokuorma-auton verran. Geta keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Suomussalmi, 160 m² omakotitalo
Kaikki pakattuna. 2*80 sänky + 160 jousipatja, 90*100 puusänky, sohva, lipastoja eri kokoisia kolme, koulupöytä, pesukone, pyöriä, muuttolaatikoita(banaani) n. 40. Kiannonkadulla vain muutama porras ovelle. Lautatiellä pyritään tuomaan kaikki muuttotavarat ovelle asti ja kantajia on omasta takaa ainakin kolme. Ovien eteen saa autot. Niemelänkangas-Korvanniemi, omakotitalo. Ämmänsaari, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!