Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Toukokuu
Kesäkuu
Heinäkuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen.

Muutto Hämeenkyrö - Tampere

Muutto alkoi 10min myöhässä, muuten kaikki sujui oikein hyvin.

Muutto Salo - Espoo

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pori - Säkylä, 70 m² luhtitalo kolmio
Painava piano, johon tulisi olla kantajat ja liinat, muussa tavarassa tarvittaessa kantoapua 2-3 henkilöä. Ei kodinkoneita. Pakkaan ja puran laatikot itse, mutta tarvitsen muuttolaatikoita. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa osoitteissa. Ei varsinaisesti varastotilaa. Isoja huonekaluja pianon lisäksi ainakin sohva, vitriini, 2-3 vaatekaappia, kirjahyllyjä, sänky (kahdessa osassa) ja teollisuusompelukone. Impola, luhtitalo. Säkylä keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Geta - Espoo, 61 m² kerrostalo kaksio
Viisi omaa kantajaa. Kuljettajan lisäksi olisi hyvä olla kaksi kantomiestä. Tarvitsemme apua vain tavaroiden kantamisessa ja siirtämisessä uuteen asuntoon. Pyrimme viemään pienempiä kodin tavaroita etukäteen mahdollisimman paljon. Isompia tavaroita ovat, pyykinpesukone, sähköpiano (Ei paina paljoa), kaksi sohvaa joista toisen saan purettua pienemmiksi osiksi, tv taso sekä eteisen pöytä. Esim. Sängyn tilaan valmiiksi uuteen asuntoon. Muuttopäivänä pyrimme tuomaan rappuun valmiiksi tavaroita ulko oven lähelle josta ne on helppo siirtää autoon. Kellarivarastossa meillä ei ole paljoa tavaraa. Muuttoauton saa todennäköisesti molempien talojen ovien eteen. Muuton etäisyys asuntojen välillä on noin kilometri. Geta keskusta, kerrostalo. Matinkylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juupajoki - Järvenpää, 90 m² kerrostalo
Omasta takaa yksi kantaja. Muuttolaatikoita tarvitaan 50 kpl. (Itsellä 10 kpl Ikean isoja muuttolaatikoita). Pakkaustarvikkeet omasta takaa; nokkakärryjä ei itsellä. Tavarat pakataan ja puretaan itse. Pesukoneen kytkeminen otetaan vastaan, jos kuuluu palveluun. Muuttokuormaan ei tule yhtään sänkyä. Osa huonekaluista on karsittu ennen muuttoa. Isoimmat huonekalut ovat 3:n istuttava sohva ja moduuleista koostuva kaapisto/hyllykkö/laatikosto -yhdistelmä (8 moduulia 2 kerroksessa, yhteiskorkeus 184 cm). Huonekalujen ohella muuttokuormaan tulee pesukone, 2 polkupyörää sekä normaali muuttotavara. Autolla pääsee käsitykseni mukaan oven eteen. Erillistä varastotilaa ei ole, lukuun ottamatta taloyhtiön pientä verkkokomeroa. Juupajoki keskusta, kerrostalo. Järvenpää keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rääkkylä - Joensuu, 64 m² rivitalo kolmio
Omia kantajia väh. 2 , muuttolaatikoita 50 + tietokonelaatikko, taulutelevisiolaatikko , pakkaustarvikkeet ,lattiansuojat. 2 moottorisänkyä (painavat) pesukone ja rumpukuivain. 2 varastoa. Auton saa ovien eteen. Rääkkylä keskusta, rivitalo. Joensuu Keskus, Pohjoinen, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!