Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 50 000 muuttoa

Yli 10 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Marraskuu
Joulukuu
Tammikuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaksi reipasta kaveria hoitivat kaksioni muuton Kirkkonummelta Keravalle tehokkaasti ja hyväntuulisesti. Suosittelen!

Muutto Kirkkonummi - Kerava

Ihanat, ystävälliset ja osaavat muuttomiehet!

Muutto Helsinki - Helsinki

Jo suunnitteluvaiheessa sain oikea-aikaista ja asiantuntevaa apua. Muutto toteutui ajallaan, taitavasti ja kohteliaasti hoidettuna pyynnöt huomioiden. Mukavia, hyväkuntoisia hemmoja. Hinta oli tästä kaikesta oli hyvin kohtuullinen.

Muutto Riihimäki - Tampere

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

19. lokakuuta 2019
  Mistä luotettava muuttofirma? 10 000 arvostelua paljastaa jyvät akanoista Lue »
12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 50 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Uusikaarlepyy - Helsinki, 60 m² kerrostalo kaksio
Asunto josta muutetaan on 60 neliötä ja tavaraa on varmaan keskivertoasunnon verran ellei hieman vähemmän. Tarvitaan kantajia. Yksi kantaja löytyy meidän puolesta avuksi. Tarvitaan muuttolaatikoita, mutta ei tarvita apua pakkaamisessa. Isoimpia muutettavia ovat kaksi isoa televisiota, televisiotasot, kaksi pientä sohvaa, iso sänky (menee kahteen pienempään osaan), pienehkö kahden kannettava kirjahylly ja tietokonepöytä. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Varastossa on jonkin verran tavaroita, mutta varastotila on yhden neliön koppi, joten paljoa siellä ei ole. Muutto olisi tarkoitus onnistua yhden päivän aikana. Uusikaarlepyy keskusta, kerrostalo. Toukola-Vanhakaupunki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lemland - Puumala, 150 m² omakotitalo
Pyytäisin tarjousta 1) kuljettajan kanssa, ja 2) ilman kuljettajaa. Kantomiehet ovat omasta takaa. Muuttolaatikoita ei tarvita. Muutettava tavara koostuu huonekaluista: 4 sohvaa, 4 nojatuolia, 1 lipasto, keinutuoli, 120 cm leveä joustinpatjasänky, 2 pyöreää sohvapöytää, kukkapöytä, isohko keinutuoli, 1 kiinteä kirjahylly (kork 1,5 m, lev 1m), jotain pienempiä hyllyköitä, pyörällinen aputaso. Mattoja löytyy pehmikkeeksi huonekalujen väliin. Lemland keskusta, omakotitalo. Puumala keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pomarkku - Nummela, 59 m² kerrostalo kaksio
Kantajia omasta takaa on 4. Ainakin yksi kantaja muuttofirman puolesta olisi hyvä lisä. Hankimme pakkaustarvikkeet itse ja hoidamme pakkaamisen itse. Suurimmat huonekalut ovat divaanisohva sekä parisänky. Lähtöasunto on kaksio, jossa tavaraa varmaan vähän keskiarvoa enemmän. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa yksien portaiden päässä pohjakerroksesta, hissiä ei ole. Muuttoauton saa ajettua lähtötalon eteen. Nummelassa en ole varma saako autoa ihan ovien eteen (voi olla, että saa), mutta parkkialue on aivan vieressä. Siellä käytössä on hissi. Toivottavaa olisi, että muutto voidaan aloittaa heti aamusta, koska matka on pitkä, eikä ole tietoa muuttaako Pomarkun asuntoon uudet asukkaat samana päivänä. Pomarkku keskusta, kerrostalo. Nummela, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Forssa - Tampere, 85 m² rivitalo kolmio
Nykyinen asunto on kolmio ja yksi huone on tyhjänä. Isommat tavarat on sohva, pyykinpesukone, tv taso, tv, vitriini, sänky joka menee osiin, yksi lipasto, takapihalta pienet ja näppärät kaksi tuolia pöytä ja 2 hengen tuoli, varastosta tulee vain polkupyörä, sisältä tulee tietysti pahvilaatikoita. Kantajana täällä päässä ainakin 1. Auton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä. Viksberg, rivitalo. Kaukajärvi, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!