Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Tammikuu
Helmikuu
Maaliskuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti.

Muutto Orimattila - Orimattila

Nopea yhteydenotto ja edullinen. Muutto sujui vaivatta ja kuljettaja auttoi tavaroiden kantamisessa. Suosittelen ehdottomasti

Muutto Kotka - Kuopio

Loistavaa palvelua. Tarvittaessa käytän jatkossakin. 👍

Muutto Kangasniemi - Muurame

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

19. lokakuuta 2019
  Mistä luotettava muuttofirma? 10 000 arvostelua paljastaa jyvät akanoista Lue »
12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lappeenranta - Luumäki, 38 m² yksiö
Koko asunto ja häkkivarasto, pyykinpesukone ja astianpesukone, muuttoauton saa kummassakin kohteessa oven eteen. Kaukas-Tirilä, rivitalo. Luumäki, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Sodankylä, 50 m² luhtitalo kaksio
Muutettavat tavarat: 180 cm sänky, sivustatäytettävä pesukone, iso kulmasohva (menee kahteen osaan), 4-hengen keittiönpöytä + tuolit. Toiveena olisi, että mahtuisi pakettiautoon. Yksi kantaja omasta takaa, tarvitaan kantoapua. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen kummassakin talossa. Ei tarvita muuttolaatikoita. Taskila-Toppila, luhtitalo. Sodankylä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jomala - Turku, 70 m² kerrostalo kolmio
Muutettavaa sohva, 2kpl sohvatuolia, Sohvapöytä, olohuoneen ja keittiön "koriste/kahviastiastokaappi. Sohva ja sohvatuolit viedään ensimmäiseen kohteeseen, josta otetaan toinen sohva kyytiin ja loput huonekalut viedään määränpäähän. Hissi on 3henkilön, joten sinne ei mitään suurta mahdu. Omasta takaa ei ole kantajia. 2 henkilöä uskoakseni saa kannettua huonekalut. Muuttopäivä voi olla myös muu kuin ehdotetut. Jomala keskusta, kerrostalo. Moikoinen-Pikisaari, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Alajärvi - Rovaniemi, 20 m² kerrostalo yksiö
Huom! Alajärven asunto on isompi kuin 20 neliötä, mutta täysin samat tavarat mahtuivat Tampereella vuosi sitten 19,5 neliön asuntoon, eli tuo 20 neliötä kuvaa tavaroiden määrää ja asunnon ulkopuolella oli ja on edelleen vain polkupyörä. Vuosi sitten edellisessä muutossa muuton hoiti kuski ja minä noin puolessa tunnissa kummassakin päässä ja autona oli Citroen Jumper jossa tavaratilan korkeus oli 185 cm Kuvaus muuttokuormasta: Polkupyörä. 2 kpl n. 2 m pitkä vaatetanko vaatteineen. Pieni lipasto ja tv (tv menee pahvilootaan). Noin 1,5 m pitkä pieni sohva (sohva menee kuormassa vaatetangon alle ja siihen laitetaan vielä vaatteita vaakatasoon). Pieni pöytä, josta irroitetaan jalat, joten ei vie niin paljon tilaa. Ikean pahvisia muuttolaatikoita tulee n. 15 kpl ja muita pienempiä tavaroita kuten pölyimuri, jalkalamppu ym.. Laverisänky patjoineen, täkkineen ja 2 laukkua sen alla. Alajärvi keskusta, kerrostalo. Ounasrinne, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!