Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 50 000 muuttoa

Yli 10 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muutto alkaa kuvailemalla helppokäyttöiselle lomakkeelle muuttopalvelun tarpeesi.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja näet arvosteluista miten aikaisemmat muutot onnistuivat.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Jokainen muutto on yksilöllinen. Valitse sopivin muuttopalvelu ja sovi yksityiskohdat.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää sopivin muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Valitse niiden avulla muuttopalvelu johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Syyskuu
Lokakuu
Marraskuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin käyttämällä asianmukaista muuttopalvelua. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pieni muutto sujui odotuksia ripeämmin, miehet olivat ajoissa paikalla ja hoitivat homman alusta loppuun sovitusti.

Muutto Kuopio - Kuopio

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Tavoita kaikki muuttofirmat yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 50 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Alla on poimintoja suosituimmista paikkakunnista, joita klikkaamalla pääset lukemaan palvelun käyttäjien kokemuksista.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Miehikkälä - Helsinki, 32 m² kerrostalo yksiö
Ei tarvita kuljettajan lisäksi muita. Pakkaus tarvikkeita eikä pakkaamisessa tarvita apua. Tavarat on valmiina pakattuna odottaa autoon kantoa. Isot kalusteet: Runkopatja 220x140cm. Yöpöytä/laatikosto. Kulmasohva kahdessa osassa 145 cm ja 155 cm palat. Sohvapöytä P 120 x L 58 x K 40 cm. TV taso P 140 x K 62 x L 39cm. TV 47 tuumaa + erillis kaiutin. 2 matkalaukullista vaatteita. 3 jätesäkillistä textiilejä. Jokunen laatikko erilaista sekalaista tavaraa. Parveke kalusteet 2 pikku kokoon taitettavaa rima tuolia ja pöytä. Matto rulla. Pesukone + pyykkikori. Mikro aalto uuni. Pölynimuri. Silitysrauta ja lauta. Muutama laatikko sekalaista tavaraa. Tästä luettelosta varmaan jää jotain pois mutta tuskin ainakaan enempää tulee. Miehikkälä keskusta, kerrostalo. Eira - Hernesaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Paimio - Halikko, 47 m² luhtitalo kaksio
Hyvin perussetti.. ainoat "hankalat" tavarat on akvaario 121x64x46cm ja 65" töllötin. Akvaarion tietysti tyhjennän täysin ennen muuttopäivää. Kantomiehet tarvitaan mutta pakkaamisen/purkamisen hoidan itse. Pienet varastot myös mukana. Olen muutossa mukana itse ohjaamassa toimintaa siltä osin kuin tarvitaan ja ehkäpä jopa kantamassa.. Auton saa molemmissa päissä "rappukäytävän" eteen. Paimio keskusta, luhtitalo. Halikko keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Iitti - Västerskog, 89 m² omakotitalo kolmio
Pyrimme muuttamaan mahdollisimman paljon pieniä tavaroita ja muuttolaatikoita jo etukäteen, peräkärryn kanssa. Muuttoon tarvitaan varmaan lisäksi 2 kantajaa, omia kantajia on 2 kpl. Autolla pääsee aivan lähelle (10m-15m) ulko-ovea kummassakin paikassa. Toisessa päässä on päättyvä hiekkatie jonka päässä kohde talo sijaitsee. Asunto josta muutetaan on 2 kerroksinen, kohdeasunto on yhdessa tasossa. Yläkerrassa kaksi erillistä moottorisänkyä patjoineen ja pesukone+kuivuri. Alakerrassa vaalea sohva (suojattava) ruokapöytä, televisiotaso ja muuta pienempää kalustusta. Tarvitaan myös muuttolaatikoita joiden toimitus 20. päivä ja muuttopäivä 24. Muuttolaatikot voidaan noutaa 30. päivä. Pieni pihavarasto jonka sisältö pyritään muuttamaan etukäteen. Iitti keskusta, omakotitalo. Västerskog, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Masala - Siuntio, 100 m² rivitalo
Tarvitsemme muuttoon apua suurien huonekalujen kuljetukseen ja kantoon (kuten kirjahyllyt, hyllyköt, sohva, pöydät, tuolit, senkit, kerrossänky, parisänky, lipastot, tv-pöytä, pesukone, kuivausrumpu, vuodesohva). Tarvitaan ainakin 2 kantomiestä. Tavarat kuljetetaan Masalasta 2-kerroksisesta rivitalosta kahteen eri osoitteeseen Siuntiossa: Koulutie (kerrostalon 3.krs, ei hissiä) ja Haaganmäki (omakotitalon kellarikerros). Muut kuin suuret huonekalut muutamme itse. Masala, rivitalo. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!