Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Elokuu
Syyskuu
Lokakuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen kyllä kaikille tätä firmaa.

Muutto Kangasala - Upinniemi

Ei jäänyt muuttofirman toiminnasta mitään valittamista. Muutto sujui molemmissa päädyissä ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Muutto Espoo - Kolari

Muuttomiehet olivat paikalla sovitussa aikataulussa, ja muutto sujui erittäin joutuisasti ja ammattitaidolla. Kaikki tavarat kulkivat ehjinä perille. Porukan hyvä fiilis ja korkea työmoraali näkyivät ja kuuluivat, ja toiminta oli luotettavaa ja ammattitaitoista. Kiitos tuhannesti superhyvin hoidetusta muutosta, erittäin lämmin suositus tälle firmalle!

Muutto Vantaa - Helsinki

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

21. huhtikuuta 2021
  Muuttajat kertovat painajaismuutoistaan - lue 6 karmeinta muuttokokemusta! Lue »
9. huhtikuuta 2021
  Muutto edessä? Vältä nämä 10 virhettä pakkaamisessa ja säästät rahaa Lue »
22. maaliskuuta 2021
  Tiesitkö että muutonkin voi kilpailuttaa? Katso 3 syytä muuttofirmojen vertailuun Lue »
16. maaliskuuta 2021
  Mitä muuttopalvelu maksaa? 5 muuttotarinaa ja hinnat - "Tuli varmaan halvemmaksi kuin talkooeväät" Lue »
11. maaliskuuta 2021
  Muuttopalveluiden käyttö kasvussa - Katso 5 syytä tilata muuttopalvelu Lue »
28. helmikuuta 2021
  Muutto edessä? Katso nämä toteutuneet muutot ja hinnat – Miksi yhä useampi muuttaa näin? Lue »
14. helmikuuta 2021
  Muuttopalvelun kilpailutus ei ole koskaan ollut näin helppoa! Yli 100 000 mukavampaa muuttoa Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Rantasalmi - Kuopio, 140 m² omakotitalo
Kantajia ei ole omasta takaa, joten kuljettajan lisäksi arvioisin tarvittavan ainakin 2 miestä (jos ovat tarpeeksi riuskoja), sillä kerrostalon hissi on todella pieni ja kerroksiin joutuu kantamaan (ei kierreportaita). Muovisia tukevia muuttolaatikoita tarvitsisin, sillä kirjoja ja astioita on kohtuullisen paljon. Pakkaamiseen tai purkamiseen ei tarvitse apua, jos muuttolaatikot tulevat ainakin 4 päivää ennen muuttoa ja saavat olla ehkä 2-3 päivää muuton jälkeen. Painavin huonekalu on vuodemekanismilla varustettu todella painava sohva. Muuta kalustoa mm: parivuode, jonka saa purettua rungon osalta, kuuden hengen ruokapöytä, pari nojatuolia, pienehkö pakastinkaappi (jää kerrostalon autotalliin),90 cm leveä moottoroitu sänky, kirjahylly, pienehkö kirjakaappi, kirjoituspöytä, tv-taso ja jotain pienempiä huonekaluja. Molemmissa päissä muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Omakotitalossa osa tavaroista (esim. pakastin) tulee mahdollisesti varaston puolelta, josta tosin on helpompi kantaa kuin asunnosta (asunnosta pari porrasaskelmaa, varastosta ei portaita). Muuttopäivät vaihtoehtoisia, mutta muutto mieluimmin alkuviikosta. Rantasalmi keskusta, omakotitalo. Kuopio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Finström - Lempäälä, 100 m² omakotitalo
Tarvitaan kuljettajan lisäksi yksi kantaja (yhteensä siis kaksi). Muutetaan vain isot tavarat: 2 kpl 140 levyistä sänkyä, kaksi kirjoituspöytää, 4 yöpöytää, tv-taso, puutarhakalusto (sohvat, pöytä, säilytyslaatikko), olohuoneen pöytä, senkki ja koirankoppi. + joitakin pienempia muita asioita (irtaimisto kuljetaan itse henkilöautolla, ei tarvetta laatikoille) Auton saa poisvietävästä talosta viereen, kannettavaa on yläkerrasta. Muutto kohde on yksikerroksinen, ihan oven ei pääse, kantomatka noin 30 m. Muuttopäivä on arvio, voi heittää +- 2 päivää Finström keskusta, omakotitalo. Kulju, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Porvoo - Kolari, 75 m² kerrostalo kolmio
Isoimmat tavarat on 3kpl 80*200 runkopatja sänkyä, lasten puinen kerrossänky (purettuna toki), pinnasänky (purettuna), sohva, iso lasinen terraario, sohvapöytä, pesukone, mahdollisesti kirjahylly ja pakastin, lasten rattaat, ilmakumipyörillä varustettu vetokärry ja sitten pahvilaatikoita, matkalaukut jätesäkit. Alkukohteessa mahdollisesti yksi kantaja ainakin mutta loppukohteessa saattaa olla ettei ole yhtään omaa kantajaa. Kevätkumpu, kerrostalo. Kolari keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Loviisa, 72 m² kerrostalo kolmio
Kyseessä on kotimuutto. Kummassakin asunnossa on varasto, jonka irtaimiston sekä muuta pienempää tarpeistoa viemme itse jo edeltä. Muutamme 20 neliötä pienempään asuntoon, eli tavaramäärää karsitaan jo ennen muuttoa. Pyykinpesukone, täyspuinen vaatekaappi, parisänky ja 2m pitkä sohva ovat varmasti asunnon raskaimmat muutettavat. Auton ja kuljettajan lisäksi tarvitsemme kantajat sekä n. 20 muuttolaatikkoa viikon vuokra-ajalla. Tarjouksessa haluaisimme nähdä, kuinka iso hintaero on sillä, että osallistumme itse (kaksi aikuista) kantamiseen vs se hoidetaan kokonaan ulkopuolisten toimesta. Metsälä-Etelä-Oulunkylä, kerrostalo. Etelä-Harju, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!