Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 40 000 muuttoa

Yli 8 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muutto alkaa kuvailemalla helppokäyttöiselle lomakkeelle muuttopalvelun tarpeesi.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja näet arvosteluista miten aikaisemmat muutot onnistuivat.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Jokainen muutto on yksilöllinen. Valitse sopivin muuttopalvelu ja sovi yksityiskohdat.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää sopivin muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Valitse niiden avulla muuttopalvelu johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin käyttämällä asianmukaista muuttopalvelua. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Voin suositella lämpimästi

Muutto Porvoo - Porvoo

Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!

Muutto Äänekoski - Kaarina

Oikein hyvä ja sujuvapalvelu, ystävälliset muuttomiehet. Aikataulut pitivät joka suhteessa. Käytämme jatkossakin jos tarvetta tulee.

Muutto Tampere - Orivesi

Tavoita kaikki muuttofirmat yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 40 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Alla on poimintoja suosituimmista paikkakunnista, joita klikkaamalla pääset lukemaan palvelun käyttäjien kokemuksista.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muutto Vesanto - Tampere, 100 m²
Muuttolaatikoita (50 kpl ?) tarvitaan omakotitaloon Vesannolle. Muutot Tampereelle ylläolevaan osoitteeseen ja Helsinkiin Ullanlinnaan 3. krs, ei hissiä, asukkaiden lukumaarä 1 ja koko 32 m2. Huonekalut (Tampereelle 3 lipastoa, joista 2 keskikokoista ja 1 pieni, joista pieni ja 1 keskikoinen omakotitalon 2. krs., 2 pientä kukkatelinettä ja 1 pieni pöytä. Helsinkiin 1 keskikokoinen nojatuoli, joka mökillä 4 km päässä omakotitalosta. 1 keskikokoinen keinutuoli ja 1 iso kirjahylly, jonka saa kolmeen osaan. Lisäksi astioita ja vuodevaatteita. Kantomiehet tarvitaan teiltä. Tampereella auton voi ajaa ulko-ovesta 2 m päähän ja Helsingissä ulko-oven viereen. Yritän saada työpaikan kautta varastotilaa, mutta jos en sitä saa, niin kaikki tavarat viedään em. paikkoihin. Vesanto keskusta, rivitalo. Atala-Linnainmaa, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Maarianhamina - Tampere, 67 m² kerrostalo kolmio
Olen itse kantamassa molemmissa päissä. Tavaraa ei ole mahdottomasti. Suurin yksittäinen huonekalu on luultavasti normikokoinen sohva. Sängyt menevät paloina. Lisäksi kellarista tulee pahvilaatikoita ja kirjoituspöytä, mutta sekin on osina. Kirjoituspöydän lipastoissa on rullat. Muuttoaika on luultavasti klo 10-14 välillä. Maarianhamina keskusta, kerrostalo. Osmonmäki-Petsamo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Koski Tl, 75 m² kerrostalo kolmio
Normaali kotimuutto, huonekalujen suojaaminen, ei painavia tavaroita (esim. pesukone). Tarvitaan kuski + 2 kantajaa. Muuttolaatikot 20 kpl ja vaaterekki tms. Varissuo, kerrostalo. Koski Tl, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Närpiö - Vantaa, 49 m² kerrostalo kaksio
Muuttoaika 27. päivä mieluiten heti klo 8. Itse voin toimia kevyempien tavaroiden/laatikoiden kantajana (olen reipas apuri =) ). Ei tarvetta pakkaukselle/purkamiselle. Muuttoyhtiöllä oltava vakuutus mahdollisten vahinkojen varalle. Muuttoauton saa lähtökohteessa porttikongin eteen kadulle hätävilkuin, Kohdeosoitteessa muuttoauto pääsee suoraan ulko-oven eteen. Paku ei riitä, toisaalta ei tarvetta myöskään kaikista suurimmalle autolle. Normaalit isot huonekalut (ruokapöytä, parisänky, kirjahylly, sohva jne.), ei suuria kodinkoneita. Yksi painavampi antiikkisenkki (n. 170 cm * 50 cm), joka on aiemmissa muutoissa saatu onnistuneesti kannettua, mutta vaatii kaksi voimakasta kantajaa. Tarjouspyynnössä eriteltävä myös muuttolaatikot (laina-aika 24. aamu - 30. ilta). Lähtökohteessa hissi on pieni, joten suuret huonekalut vietävä portaissa. Myös kellarivaraston (n. 2 m2) sisältö muutettava. Närpiö keskusta, kerrostalo. Jokiniemi, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!