Muuttopalvelu Kainuu


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kainuussa, paikkakunnalle Kainuu tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Kainuussa.

Tutustu myös Kainuussa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kainuu »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kainuussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kainuussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

aikataulu piti tavarat pysyivät ehjinä perille asti ystävällinen palvelu kuluttajaystävällinen hinta

Muutto Orivesi - Vaasa

Erinomainen muuttofirma. Mukavat ja erittäin tehokkaat muuttomiehet, jotka hoiti ison muuton kolmessa tunnissa. Kustannukset täysin paikkaansapitäviä myös. Otan uudestaan, jos tarvii muuttaa.

Muutto Espoo - Vantaa

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kainuussa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vihti - Nummela, 51 m² kaksio
Minä kannan itse kevyempiä tavaroita ja sen lisäksi minulla on myös yksi kantaja. Tarvitsisin auton, kuljettajan ja yksi tai kaksi miestä kantamaan. Tarjouksen voisi laittaa molemmista vaihtoehdoista. Suurempia/painavampia huonekaluja minulla löytyy pesukone, divaanisohva, 120cm sänky, ruokapöytä, lipasto ja tv-taso. Vihti Kirkonkylä, rivitalo. Nummela, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kauhava - Helsinki, 110 m² paritalo
Tavarat pakataan ja puretaan itse. Koska muutto on paikkakunnalta toiselle on ilmeisesti muuttolaatikoiden kanssa hankalaa? Eli kuinka homma hoituu kun laatikot tarvittaisi Kauhavalle mutta palautus pitäisi olla Helsingissä? Jos tämä ei onnistu käytämme omia laatikoita (ostamme esim ikean muuttolaatikoiden, pahvisia siis). Tarvitaan kantoapua molemmissa päissä. Muutto on isommasta asunnosta pienempään, joten mukaan otetaan vain ne kalusteet jotka mahtuvat uuteen asuntoon. Muuttopäivä ei ole vielä ihan varma. Joko tuo mainittu tai siitä viikko eteen päin. Pyykinpesukone on isoin kodinkone. Muita ovat tv ja mikroaaltouuni. Molemmissa päissä muuttoauton saa ajettua oven eteen. Lähtöpää on yhdessä tasossa oleva paritalo. Kohdepää on kerrostalo mutta auton saa oven viereen. Talossa on hissi. Isoimmat huonekalut ovat sohva, sänky ja kirjahylly. Muuttaja on vanha tätini, joten hän ei pysty auttamaan kantamisessa ym raskaissa hommissa. Kauhava keskusta, paritalo. Etelä-Vuosaari, kerrostalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tammela - Humppila, 60 m² kerrostalo kaksio
Normaalit huonekalut. Kaksi lasiterraariota, toinen melko suuri. Pientavarat hoidetaan suurimmaksi osaksi itse. Viherkasveja paljon, ei kuitenkaan kovin suuria. Ei varastotavaraa. Tammela keskusta, kerrostalo. Humppila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauma - Rantasalmi, 57 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto ja asunnon kaikki tavarat lähtevät mukaan. Kuljettajan lisäksi tarvitsen 1 kantomiehen. Pakkaustarvikkeita on omasta takaa. Suoritan itse pakkaamisen. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Kellarivarastosta löytyy 4 kesärengasta ja polkupyörä, muita varastoja ei ole. Isoin huonekalu on 3 istuttava sohva. Pesukone tulee mukaan. Uotila, kerrostalo. Rantasalmi keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 32 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kainuu

Kainuussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kainuu »