Muuttopalvelu Kainuu


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kainuussa, paikkakunnalle Kainuu tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Kainuussa.

Tutustu myös Kainuussa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kainuu »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kainuussa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kainuussa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto alkoi 10min myöhässä, muuten kaikki sujui oikein hyvin.

Muutto Salo - Espoo

Täydellistä! Ei voi muuta sanoa kun että suosittelen 100% . Pojat olivat tehokkaita ja erittäin nopeita.

Muutto Muurame - Kerava

Pojat tulivat etuajassa, tekivät homman rauhallisesti ja ajallaan. Asensivat jopa pesukoneen. Mielelläni maksoin koko päivän hommasta sen, minkä pyysivät.

Muutto Järvenpää - Lempäälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kainuussa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kiuruvesi - Uusikaupunki, 61 m² rivitalo kaksio
Noin yksiön verran sekalaista muuttotavaraa. Suuri yksittäinen on sohva. Pussukkaa, nyssäkkää, laatikkoo ja fillari. Kyseessä siis osa kaksion tavaroista. Soittamalla saa lisätietoja tarkemmin, en luota sähköposteihin. Kiuruvesi keskusta, rivitalo. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 57 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joroinen - Lappeenranta, 82 m² rivitalo kolmio
Isoimmat tavarat pesukone, sohva, vanha piironki. Kantoapua tarvitaan lähtöpaikassa kuljettajan lisäksi 1, omasta takaa on 1, määränpäässä ei tarvita (vastassa1-2). Muuttolaatikoita tarvitaan, pakkaus ja purku itse. Lähtöpaikassa koti 2 tasossa, alakerrasta mukaan vain pesukone ja 2 runkopatjasänkyä, kuntopyörä. Autolla pääsee lähelle ovia sekä ylä-että alapihalla. Joroinen keskusta, rivitalo. Keskussairaala-alue-Kimpinen, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Simo, 40 m² kerrostalo yksiö
Tavaroiden siirto Helsingin asunnosta lapsuuden kodin varastoon Simoon Etelä-Lappiin. Ajomatkaa on noin 8 tuntia, tavaroiden nouto mieluiten aamulla siten, että ne saadaan kohteeseen saman päivän iltapäivänä tai illalla. 1 tai 2 kantajaa jo omasta takaa, sekä muutettavassa kohteessa, että muuttokohteessa, kuljettajan lisäksi ei tarvita kantomiehiä. Pakkaamiseen tai purkamiseen ei tarvita apua. Isoja huonekaluja: 1 tai 2 sänkyä, 1 modulaarinen sohva, 2 pientä pöytää, 3 melko kevyttä Ikean hyllyä, kapea ja matala tv-taso. Loput tavaroista on laatikoissa tai säkeissä --> yhden hengen talouden tavaroiden pitäisi mahtua helposti pieneenkin muuttoautoon Munkkivuori-Niemenmäki, kerrostalo. Simo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Geta - Helsinki, 60 m² kerrostalo kaksio
1-2 kantajaa omasta takaa, tarvitaan lisää kantajia. Tarvitaan muuttolaatikoita. Ei muita pakkaustarvikkeita. Ei tarvita pakkaus- / purkausapua. Muuttoauton saa lähtöpaikassa muutaman metrin päähän ovesta, kohdepaikassa ovelle saakkka. Asunnon lisäksi yksi 2 neliön varasto ja yksi 1 neliön varastotila jossa olevat laatikot ja tavarat pitää muuttaa. Kyseessä tavanomainen, melko pelkistetty lapsiperheen irtaimisto. Geta keskusta, kerrostalo. Laajasalo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kainuu

Kainuussa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kainuu »