Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttoporukka veti täysillä helteistä huolimatta. Auto lastattiin erittäin hyvin eikä mitään mennyt rikki. Erittäin asiallista ja hyvää palvelua!

Muutto Hyvinkää - Lahti

En enää koskaan muuta ilman muuttofirmaa, niin paljon paremmin homma hoitui firman kanssa kuin ilman sitä.

Muutto Kuopio - Helsinki

Sovitussa aikataulussa pysyttiin ja tehokkaita muuttomiehiä 2 kpl:tta.

Muutto Lohja - Paimio

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Puumala - Jyväskylä, 41 m² yksiö
Kyseessä yksiön tavaroiden siirto toiseen yksiöön toiselle paikkakunnalle. Isompia huonekaluja ovat sohva, senkki(leveys 150cm, korkeus 100cm) sekä sänky ja sohvapöytä ja tv-taso. Lisäksi vaatasäkkejä ja laatikoihin pakatut muut tavarat. Puumala keskusta, rivitalo. Kuokkala-Ristikivi, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jomala - Helsinki, 49 m² kerrostalo kaksio
Ei ole yhtään omaa kantajaa. Tarvitsen n.49 m kokoiseen asuntoon tarvittavan määrän muuttolaatikoita. On kirjahylly, sohva, pöytiä, kirjoituspöytä, tv, radiot, iso sänky, pesukone ja astianpesukone vaatteita noin 4 komerollista. Kyllä saa auton lähelle. On pieni varasto kymmenkunta laatikkoa ja polkupyörä. Muuttoni ei ole vielä valmis koska haen vasta kesäkuussa asuntoon johon valitut asukkaat saan tietää vasta kesällä. Kysyn etukäteen. Jomala keskusta, kerrostalo. Pohjois-Vuosaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hammarland - Nurmijärvi, 100 m² rivitalo
100m2 asunnon huonekaluista puolet hävitetty ennalta. Tavaroiden on laskettu mahtuvan 47m2 asuntoon. Ei sänkyjä, ei sohvia, muutama kirjahylly (purettuna), lipasto, pari pöytää, tuoleja noin 10 kpl, muuttolaatikoita 50 kpl, pahvilaatikoita 50 kpl, polkypyörä, auton renkaat, muutama pihaveistos (30-50kg?), vaatesäkkejä, mattoja. Muuttaja vie kaikki helposti rikkoutuvat tavarat itse henkilöautolla. Muuttaja on paikalla Hammarlandissa muuttopäivänä, mutta pääsääntöisesti ei osallistu kantamiseen. Muuttofirma saa avaimet Nurmijärven asuntoon, jonne he kantavat tavarat ja jättävät avaimen muuttajan itse tullessa paikalle vasta myöhemmin. Hammarlandissa muuttoauto pitää mahdollisesti jättää parkkipaikalle (10m asunnon ovesta) koska rinteen takia oven eteen on hankala ajaa. Tarjoukseen tulee sisältyä 50 kpl vuokrattavia muovisia muuttolaatikoita, jotka tulee toimintaa Hammarlandin asuntoon kaksi viikkoa ennen muuttoa ja jotka tulee noutaa Nurmijärveltä noin viikon kuluttua muuttöpäivästä (eli vuokra-aika noin 3 vkoa). Voit myös tehdä tarjouksen ilman vuokrattavia muuttolatikoita, mutta mainitse silloin asia tarjouksessa! Tavarat ovat huolella pakattuja ja huonekalut suojattuja, joten tämän pitäisi olla hyvin helppo muuttotyö. Hammarland keskusta, rivitalo. Nurmijärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lempäälä - Multia, 53 m² kerrostalo kaksio
Tarvisin yhden kantomiehen kuljettajan lisäksi. Muuttolaatikoita tarvitsen lainaan n. 20kpl, en apua niiden pakkaukseen tai purkamiseen. Auton saa ajettua ovien eteen. Iso 6hlö ruokapöytä ja painavampi kaappi/lipasto. Lisäksi 160cm jenkkisänky (sängyt 2*80cm leveät+2*160cm patjat) kulmasohva (menee 2 osassa) ja pyykinpesukone. Ja polkupyörä varastossa, muuten varastotilan saan itse tyhjennettyä. Muuttopäivää voi vaihtaa, kunhan muutto tapahtuu kuun ensimmäisen viikon aikana. Höytämö, kerrostalo. Multia keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!