Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 50 000 muuttoa

Yli 10 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Helmikuu
Maaliskuu
Huhtikuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella nopea muutto, hyvät muuttoa helpottavat tarvikkeet, henkarivaatelaatikko loistava keksintö, ja tottakai hyvällä asenteella työtä tekevät muuttomiehet!

Muutto Joensuu - Joensuu

Erittäin selkeä tarjous, tiesin mistä maksoin. Muutto oli nopea ja tehokas ja muuttoporukka ystävällinen ja asiallinen.

Muutto Oulu - Espoo

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

19. lokakuuta 2019
  Mistä luotettava muuttofirma? 10 000 arvostelua paljastaa jyvät akanoista Lue »
12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 50 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Monninkylä - Evijärvi, 103 m² rivitalo
Hei, Osoite josta muutetaan on Monninkylässä rivitaloasunto ja muuttoauton saa sekä etu- että takaovelle. Takaovelle olisi omasta mielestäni helpompi niin olkkarin kautta on enemmän tilaa kantaa tavaroita ulos kuin pienen eteisen kautta. Asunnon koko 103 neliötä. Tavaraa ei silti ole niin paljoa, vaan on meillä ihan vapaatakin tilaa. Valehtelisin jos väittäisin silti ettei tavaraa ole paljoa. Onhan sitä kertynyt, mutta tällä kertaa on enemmän tavaroita pahvilaatikoissa. Suurimpia yksittäisiä tavaroita ovat: kulmasohva (saa puoliksi), tv-taso, senkki, piano (painava), sängyt, tiskikone, pyykinpesukone, kuivausrumpu, arkkupakastin, terassikalusto, lasten pyörä, kesärenkaat autoon, 55 tuuman telkkari (oma aarre). Sitä harkitsen tuodaanko itse, mutta jos sen saa hyvin pakattua teille, niin voidaan laittaa kuormaanne. Osoite johon muutetaan on Evijärvellä. Kohde on yksi kerroksinen rivitalo. Muuttoauton saa kuuleman mukaan etuovelle. Meillä on yläpihalla varastotila, jossa puolilleen tavaraa. Mielellään saisi olla kuskin lisäksi apumies, mutta jos mahdollista tarjoukset voisi olla pelkästä kuljettajasta sekä kuljettaja plus kantaja. Itse olen kantajana, muita ei valitettavasti ole. Kiitos jo etukäteen mahdollisista tarjouksista. Monninkylä, rivitalo. Evijärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Geta - Helsinki, 60 m² kerrostalo kaksio
1-2 kantajaa omasta takaa, tarvitaan lisää kantajia. Tarvitaan muuttolaatikoita. Ei muita pakkaustarvikkeita. Ei tarvita pakkaus- / purkausapua. Muuttoauton saa lähtöpaikassa muutaman metrin päähän ovesta, kohdepaikassa ovelle saakkka. Asunnon lisäksi yksi 2 neliön varasto ja yksi 1 neliön varastotila jossa olevat laatikot ja tavarat pitää muuttaa. Kyseessä tavanomainen, melko pelkistetty lapsiperheen irtaimisto. Geta keskusta, kerrostalo. Laajasalo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Suomussalmi - Tampere, 46 m² kaksio
Muuttoaika ei ole niin päivän päälle ja tarkentuu vielä, 11.-18.5. arkipäivänä kuitenkin. Muutto 46 neliön yksiöstä 53 neliön kaksioon. Suomussalmella ei hissiä, Tampereella pieni hissi, johon isommat huonekalut eivät mahdu. Muuttoauton saa oven eteen kummassakin päässä. Kummassakin päässä tarvitaan kaksi kantajaa. Suomussalmelta lähtiessä olisi hyvä, jos muuttoauton kyytiin mahtuisi kuskin lisäksi ainakin yksi matkustaja, kaksi jos mahdollista. Tavarat pakkaan itse todennäköisesti banaanilaatikoita ja suuria muovipusseja (niihin vaatteet yms.) käyttäen. Isoimmat muutettavat tavarat ovat kahden istuttava sohva (menee kahteen osaan), 120 cm leveä sänky, TV-taso, lipasto, kapea pesukone ja pari korkeaa kirjahyllyä. Lisäksi ruokapöytä (jalat irtoavat), pari pienempää pöytää/laatikostoa, pieni kissan raapimapuu sekä sanotaan vaikka parikymmentä laatikkoa & pussia muuta tavaraa, sekin määrä tarkentuu pakatessa. Ämmänsaari, rivitalo. Tampere keskusta Läntinen, rivitalo.
Asiakas sai 11 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vanhamäki - Loimaa, 200 m² omakotitalo
Muutamme yksiön tavarat kaksioon, eli huonekaluja ei ole paljon. Auton saa molemmissa tapauksissa oven eteen, mutta omaa muuttoapua en pysty järjestämään joten yksi kantaja olisi tarpeen. Isoimmat huonekalut ovat 120cm leveä sänky, lipasto, ruokailuryhmä (kevyt) ja pyykinpesukone. Toivon muuttotarjousta jollekin ilmoittamistani kolmesta päivästä. Vanhamäki, omakotitalo. Loimaa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!