Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Toukokuu
Kesäkuu
Heinäkuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui nopealla aikataululla toiseen kaupunkiin, kuski oli erittäin ammattitaitoinen ja saimme muuttolaatikot kätevästi vuokrattua firman kautta. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun!

Muutto Tampere - Hämeenlinna

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Sujuva, nopea ja ystävällinen palvelu.

Muutto Turku - Turku

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

17. tammikuuta 2021
  Tämän vuoksi muuttajat käyttävät yhä useammin muuttopalvelua vuonna 2021 Lue »
3. tammikuuta 2021
  Käytä muuttopalvelua: Säästät aikaa ja hermoja - Lue 3 muuttajan kokemukset & hinnat Lue »
13. joulukuuta 2020
  Mitä muuttajat odottavat muuttofirmalta? "Ympäristöystävälliset autot ehdoton plussa" Lue »
29. marraskuuta 2020
  Muutto ja joulukiireet painavat päälle? Salli itsellesi mukavampi muutto - Katso hintaesimerkit Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Juuka - Pohjavaara, 40 m² rivitalo yksiö
Tarvitaan kuljettajan lisäksi kantaja. Raskaimmat kannettavat ovat teollisuusompelukone ja pyykkikone. Molemmat asunnot ovat maantasalla (rivari ja omakotitalo) ja auton voi ajaa ovien eteen. Muuttolaatikoita tarvitaan 50 kpl noin viikko ennen muuttoa. Juuka keskusta, rivitalo. Pohjavaara, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pertunmaa - Tampere, 72 m² kerrostalo kolmio
Ei kantajia omasta takaa, eli kantomiehiä tarvitaan. Muuttolaatikot (70-80 kpl) ja oleellisimmat pakkaustarvikkeet tarvitaan, muuttolaatikoille tuonti ja haku. Lähtöpäässä ulko-ovi on porttikongin takana sisäpihalla, mikä huomioitava kaluston koossa. Määränpäässä ei välttämättä pääse aivan oven viereen. Painavimmat kannettavat pesukone ja kirjahylly (60*60*155 cm). Lisäksi pieni ullakkovarasto. Pertunmaa keskusta, kerrostalo. Länsi-Amuri, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vimpeli - Seinäjoki, 125 m² omakotitalo
Ei omia kantajia. Muuttolaatikoita tarvitaan. Osa omakotitalon tavaroista myyty. Normaaleja Ok-talon kalusteita. Vimpeli keskusta, omakotitalo. Seinäjoki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Tohmajärvi, 45 m² kerrostalo kaksio
Hei! Tarjousta pyydetään. Muutto kuluvan kuun viimeisellä viikolla, ehkä perjantai kaksion muutto Helsingistä Oulunkylästä kerrostalon 3. krs:sta (ei hissiä, kierreportaat) omakotitaloon Tohmajärvelle. Yhteen suuntaan kilometrejä noin 420 km. Tarvitaan Helsingin päähän kaksi miestä. Tohmajärven päähän yksikin mies riittää, mutta haluaisin hinnan myös toisesta miehestä. Omasta takaa yksi mies. Auton saa ajettua ovien eteen kummassakin päässä. Isoimmat kalusteet: pieni pakastearkku, 160 cm leveä sänky, n. 120 cm pöytä, neljä tuolia, ikean 2x4 lokerohyllykkö, kolme lipastoa. Mahdollisesti kaksi korkeaa ja painavaa hyllykköä ja kaksi matalaa kaappia ja lasiovikaappia sekä yksi keskikokoinen kaappi+laatikot, jos en saa niitä myytyä ennen muuttoa. Isompi auto tarvitaan, sillä tavaraa on aika paljon (kaksi varastoa täynnä, mm. Auton renkaat painavimmat. Mainitse auton koko. Oulunkylä-Patola, kerrostalo. Tohmajärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!