Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Marraskuu
Joulukuu
Tammikuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aikataulu pysyi erinomaisesti. Kaikki tavarat ehjiä, lasit, taulut, ei naarmuja huonekaluissa. Edullinen, ripeä, luotettava, asiallinen. Muuttotilanteessa varmisteli, kyseli etukäteen, jos oli siihen tarvetta, ei sooloiltu. Voin ilomielin suositella.

Muutto Espoo - Espoo

Ahkerat ja nopeat muuttomiehet. Saivat rekankin peruutettua lähes mahdottomaan paikkaan ongelmitta. Suosittelen 100%

Muutto Helsinki - Helsinki

Tosi asiallinen kaveri joka oli sekä hyvissä ajoin paikalla, että hoiti hommansa todella nopeasti. Suosittelen!

Muutto Hyvinkää - Tornio

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

18. lokakuuta 2020
  Muuttajat paljastavat millaisia muuttofirmat ovat 2020-luvulla. Lue 3 tarinaa ja katso hinnat! Lue »
14. lokakuuta 2020
  Yksiön muutto – hintavertailussa peräkärry, pakettiauto ja muuttofirma Lue »
4. lokakuuta 2020
  Edullinen muutto – 5 parasta tapaa säästää muutossa Lue »
30. syyskuuta 2020
  Muuttopalvelu alle 200 eurolla - voiko olla mahdollista? Katso hintaesimerkit ja arvostelut Lue »
24. syyskuuta 2020
  Muuttajan muistilista auttaa tekemään parhaan muuton ikinä Lue »
16. syyskuuta 2020
  Oletko muuttamassa? Lue tämä ensin - "Muutto tuntui helpolta, kun oli ammattitaitoista osaavaa palvelua" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Porvoo - Helsinki, 54 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä kotimuutto; sänky, sohva, ruokailuryhmä, pyykinpesukone, tv +taso, astialaatikoita, vaatteita (matkalaukuissa), kukkia. Muuttolaatikoita tarvitaan muutamia, suurinosa on jo olemassa. Sänky pakattava niin, ettei tahriinnu, siihen varmaan apuja/materiaaleja tarvitaan. Ruokailukalusteet suojattava kolhuilta, siihen materiaaleja. Osa tavaroista on varastotilassa, lähinnä muuttolaatikoita. Varastosta ovelle on yksi kerros, ei hissiä. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä, itse voin kantaa apuna. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa paikoissa. Korkeat autot haastavia Tapulikaupungintiellä? Pääsenkö muuttokuorman kyydissä vanhasta asunnosta uuteen? Porvoo keskusta, kerrostalo. Puistola, kerrostalo.
Asiakas sai 10 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Maarianhamina, 46 m² kerrostalo kaksio
Ainakin 1 kantaja (minä) löytyy omasta puolesta. Olisi parasta jos muutto tapahtuisi arkipäivänä 9 - 15:30, jolloin lähtökohteessa pääsee ajamaan suoraan rapun oven eteen (muutoin portit lukossa). Huom: rapun eteen saa ajaa vain pakettiautolla - kannella on painorajoitus. Jos rapun eteen ei pääse ajamaan, kantomatka ulkona on hiukan pidempi: 50m kantta pitkin tai yhdet ulkoraput kellarioven edestä. Tavaroina on: Sänky: LSK: 140x200x50, Puinen Sängynpääty: LSK: 152x140x5, Sohva (isoin kaluste): LSK: 230x95x80, TVTaso: LSK: 135x42x45, lattiamatto, ikean hylly SLK: 40x110x145, ikean sähköpöytä KSL: 70x80x120. Sohva ei saa likaantua, se on suojattava esim muovilla. Näistä ainakin sohva tulee kantaa portaita lähteessä alas ja kohteessa ylös. Kohteessa oleva hissi on pieni, joten sinne ei mahdu juuri mitään, mutta portaita on vain kaksi 1->2->3. Kaikki muut pientavarat on siirretty itse. Etelä-Leppävaara, kerrostalo. Maarianhamina keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Imatra - Sonkajärvi, 61 m² kerrostalo kaksio
61 neliöinen kaksio kyseessä. ei paljoa tavaraa (asunnon neliö määrä hämää paljo) mutta isoimmat kannettavat on pesukone, 3 istuttava sohva, sohvapöytä, tv-taso, 120*200cm jenkkisänky, poikani jatkettava sänky, ruokapöytä ja kaksi tuolia siihen kuuluvaa, telkkari 32" ja lapsen syöttötuoli. Tarvitsen kanto apuja teiän puolelta, koska ei ole omasta takaa ollenkaa apua saatavil kantamisessa. Itse en voi oikein kantaa mitään koska vahdittavana on 3v poikaa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen alas. Varastotila on tyhjä eli asunnosta olevat tavarat vaan mukaan. Rajapatsas-Teppanala, kerrostalo. Sonkajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Nurmes, 40 m² kerrostalo yksiö
Kuljettaja + kantoapu. Kannan itse + yksi kantaja apuna. Muutto kerrostalossa 40 neliötä, rivitaloasuntoon 60 neliötä. Muutto kuorma: Jenkki sänky, sohva (menee kahteen osaan), arkku pöytä, TV ja tv-taso, 2 matalaa hyllyä, baari pöytä + 2 kannattaa, iso peili ja tauluja (pieni kokoisia), kirjoja, vaatteita 10 jätesäkkiä, kukat. EI pesukoneita, EI pianoa ym. isoa kodin irtainta. Turku keskusta, kerrostalo. Nurmes keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!