Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 200 000 muuttoa

Yli 60 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Helmikuu
Maaliskuu
Huhtikuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ahkerat ja nopeat muuttomiehet. Saivat rekankin peruutettua lähes mahdottomaan paikkaan ongelmitta. Suosittelen 100%

Muutto Helsinki - Helsinki

Muutto sujui nopealla aikataululla toiseen kaupunkiin, kuski oli erittäin ammattitaitoinen ja saimme muuttolaatikot kätevästi vuokrattua firman kautta. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun!

Muutto Tampere - Hämeenlinna

Tulivat ajallaan ja toimivat ripeästi. Kaikki suojattiin tarpeen mukaan eikä mitään hajonnut. Elämämme helpoin muutto.

Muutto Kirkkonummi - Upinniemi

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jomala - Turku, 70 m² kerrostalo kolmio
Muutettavaa sohva, 2kpl sohvatuolia, Sohvapöytä, olohuoneen ja keittiön "koriste/kahviastiastokaappi. Sohva ja sohvatuolit viedään ensimmäiseen kohteeseen, josta otetaan toinen sohva kyytiin ja loput huonekalut viedään määränpäähän. Hissi on 3henkilön, joten sinne ei mitään suurta mahdu. Omasta takaa ei ole kantajia. 2 henkilöä uskoakseni saa kannettua huonekalut. Muuttopäivä voi olla myös muu kuin ehdotetut. Jomala keskusta, kerrostalo. Moikoinen-Pikisaari, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Kyyjärvi, 50 m² kerrostalo kaksio
Tavarat: 1,5 hengen sänky+patja, sähköinen pystypiano, ruokapöytä+2 tuolia, noin 25 muuttolaatikkoa (omat laatikot) Raksila, kerrostalo. Kyyjärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Ikaalinen, 73 m² kerrostalo kolmio
Muutetaan kodin normi irtaimisto. Raskaimmat ja isoimmat esineet ovat kolme-neljä kirjahyllykköä, yksi iso kaappi, sohva, pienempi sohva, ruokapöytä tuolineen, parisänky ja pesukone. Turussa on hissi, mutta muutama porrasaskelma kadulle. Muuttoauton saa joko sisäpihalle tai kadulle. Ikaalisissa ei ole hissiä vaan katutasosta on kolme kerrosta kantomatkaa. Muuttoauton saa Ikaalisissa heti ulko-oven eteen ongelmitta. Sekä Turun että Ikaalisten päässä tarvitaan 2-3 kantajaa. Muuttajat itse - kaksi henkeä - osallistuvat myös kantamiseen molemmissa päissä. Muutto tapahtuu yhden arkipäivän aikana niin, että purku Turussa olisi heti aamusta, ajo Ikaalisiin ja purku Ikaalisissa iltapäivällä. Pyytäisin tarjouksen sekä ilman muuttolaatikoita että 30 muuttolaatikon kanssa, jotka olisivat saatavilla pääsiäisen pyhiksi. Turku keskusta, kerrostalo. Ikaalinen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kurikka - Kurikka, 39 m² kerrostalo yksiö
Itse olen yhtenä kantajana pienemmille tavaroille. Muuttolaatikoita tarvitaan (20 kpl) ja pakkaustarvikkeita. Isoimmat tavarat on vaatekaappi ja 90 cm leveä sänky (toimitan kuvat ja mitat tarvittaessa). Isojen huonekalujen suojaamisessa/pakkaamisessa ja purkamisessa tarvitsen apua. Pienemmät tavarat pakkaan ja puran itse. Muut huonekalut: kaksi 1,5 m työpöytää (purettavissa osiksi), ruokapöytä (purettavissa osiksi), neljä tuolia, tv-taso (joka on kahvallinen pyörillä varustettu säilytyslaatikko), 55" tv, kaksi yöpöytää, matala kaapisto (purettavissa erillisiksi osiksi). Kodinkoneita vain mikro ja pölynimuri. Muuttoauton saa noin 10 m päähän ulko-ovesta vanhassa asunnossa, uudessa noin 5 m. Varastotiloista muuttoon mukaan 1-2 polkupyörää sekä mahdollisesti kosketinsoitin (Casio WK1300). Kurikka keskusta, kerrostalo. Kurikka keskusta, paritalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!