Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ensimmäistä kertaa käytin muuttofirmaa. Hommat hoitui reippaasti ja palvelu oli ystävällistä. Suosittelen.

Muutto Kerava - Tuusula

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

12. toukokuuta 2020
  Kurkista neljään tyypilliseen muuttoon ja paljonko muuttopalvelu maksoi Lue »
12. huhtikuuta 2020
  Muutto ilman talkooporukkaa - miten se onnistuu? Lue »
10. maaliskuuta 2020
  Muutto ammattilaisten avulla - säästääkö siinä oikeasti aikaa? Lue 5 muuttajan kokemukset Lue »
16. helmikuuta 2020
  Paljonko muuttopalvelu maksaa? Katso 5 muuttoa ja hinnat Lue »
26. tammikuuta 2020
  Tässä kerrostaloon muutossa kaikki meni nappiin - "hämmästytti meidät totaalisesti" Lue »
11. joulukuuta 2019
  Muutto edessä? Katso hinnat ja kokemukset: "Tässä on tekemisen meininki, ei rahastamisen" Lue »
12. marraskuuta 2019
  Onko muutto talkooporukalla enää järkevä? Katso muuttopalvelun hinta Lue »
19. lokakuuta 2019
  Mistä luotettava muuttofirma? 10 000 arvostelua paljastaa jyvät akanoista Lue »
12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kannus - Ylöjärvi, 55 m² rivitalo kaksio
Valmistuvan opiskelijan tavarat opiskelupaikkakunnalta takaisin etelään. Uusi asuinkaupunki ei ole vielä varmistunut, joten tavarat tässä vaiheessa varastoon Ylöjärvelle (saa myös tarjota muuta välivarastoa). Kulmasohva, pesukone, ruokaryhmä, arviolta 10-20 laatikollista irtaimistoa ja polkupyörä. Jos kätevästi onnistuu, sänky saisi mennä samalla kaatopaikalle. Henkilöautolla pääsee peruuttamaan ovelle, mutta näin talvella en tiedä pääseekö isommalla autolla. Kadun varteen arviolta 30 metriä. 1. krs, ei portaita. Tavarat olisivat noudettavissa esim. huomenna tiistaina noin klo 17, mutta jos siihen ei satu saamaan sopivan hintaista noutoa, muitakin ehdotuksia kuluvalta kuulta otetaan vastaan. Vuokrasopimus on voimassa kuun loppuun, mutta mitä aiemmin saa tavarat pois remontin alta, sen parempi. Menomatkalla tavarat mahtuivat yhdistelmään tilavaunu JSi 1500 (8,9 m3) + Volvo V70. Kannus keskusta, rivitalo. Ylöjärvi keskusta, varasto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juuka - Turku, 18 m² kerrostalo yksiö
Olisin itse kantoapuna (21v peruskuntoinen nainen). Tarvitsen kantomiehiä, luultavasti kaksi kappaletta. Muuttoauton saa ajettua ulko-ovien eteen molemmissa kohteissa. Tavaraa on 5kpl muuttolaatikoita (58x30x30cm tai L-koon banaanilaatikko), kolme jätesäkillistä tekstiilejä, suorakulmainen pöytä (puran osiin), yhden hengen sänky (puran osiin), kokovartalopeili (40x167cm), pienempiä esineitä kuten jakkara tai mikroaaltouuni, sekä n.40kg teräsrunkoinen tyhjä akvaario (90x55x40cm). Muut tavarat menevät yhden hengen voimin mutta akvaariota varten tarvitsee useamman kantamaan. Pöytä on asetettava paikoilleen ennen akvaariota, joka lasketaan pöydän päälle. Muut tavarat voi jättää miten vain. En tarvitse apua pakkaamiseen tai purkamiseen. Asunnon lisäksi ei ole varastotilaa. Lähtöasuntoon voi jättää tavaraa, jos pystyn siirtämään ne myöhemmin itse julkisilla. Juuka keskusta, kerrostalo. Kuninkoja-Mälikkälä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pöytyä - Vantaa, 62 m² kerrostalo kolmio
Vanhasta asunnosta siirretään yksiöön mahtuvat tavarat. Mitään erikoista ei ole, pyykinpesukone ja kuivaaja. Tarvitaan 20 muuttolaatikkoa viikon ajaksi. Tarvitaan teippiä ja solumuovia. Omia kantajia ei ole, tarvitaan pari miestä kantamaan. Varastotilaa ei tarvitse tyhjentää. Pöytyä keskusta, kerrostalo. Tikkurila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Tohmajärvi, 96 m² paritalo
Pari sänkyä ja pesukone sekä kuivuri. Muuttolaatikoita omasta takaa yksi 80 cm sänky metallinen purettuna. Baaritiski joka on painava. Muuttoauto ei saa ihan oven eteen vaan 10 m kävely takapihan kautta tavarat. On varastotila jossa renkaat ja pienta tavaraa laatikoissa. Tarvitsen muuttomiehiä mutta voin auttaa purkamisessa ja täyttämisessä. Korso, paritalo. Tohmajärvi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!