Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Tammikuu
Helmikuu
Maaliskuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aikataulu pysyi erinomaisesti. Kaikki tavarat ehjiä, lasit, taulut, ei naarmuja huonekaluissa. Edullinen, ripeä, luotettava, asiallinen. Muuttotilanteessa varmisteli, kyseli etukäteen, jos oli siihen tarvetta, ei sooloiltu. Voin ilomielin suositella.

Muutto Espoo - Espoo

Muutto etelästä pohjoiseen 900km päähän onnistui oikein mukavasti! Kuljettaja oli reipas ja auttavainen, suosittelen!

Muutto Orimattila - Sirkka

Pitkän matkan muutto onnistui todella hyvin. Tavaroita käsiteltiin varoen muutto sujui ripeästi ja oli edullinen. Muutto miehet ystävällisiä suosittelen 👍

Muutto Lappeenranta - Suonenjoki

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

19. lokakuuta 2019
  Mistä luotettava muuttofirma? 10 000 arvostelua paljastaa jyvät akanoista Lue »
12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Söderkulla - Kemiönsaari, 128 m² omakotitalo
Tarvitaan kuljetus ja kantomiehet, jotka kantavat tavarat molemmissa päissä. Tavarat pakattu valmiiksi ja puretaan itse perillä. Muutetaan 50 neliön kaksioon, tavaramäärä on tuonne kaksioon ja sen varastoon mahtuva (sängyt, sohva, rahi, ruokailupöytä ja tuoleja, pikkupöytiä, vitriinihyllystö, pesukone , kuivausrumpu, autonrenkaat, keraaminen grilli, n. 30 laatikollista tavaraa). Lähtöpäässä 1-tasoinen okt, autolla suoraan oven eteen. Tulopäässä pääsee kadulle kerrostalon eteen. Tulopäässä tavarat asuntoon ja varastoon. Söderkulla, omakotitalo. Kemiönsaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 29 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kurikka - Kurikka, 64 m² kerrostalo kolmio
Äitini muuttoa varten pyytäisin tarjouksia. Kantajia ei ole omasta takaa, joten siinä eniten apua tarvitsisimme. Äitini asuu kaksiossa toisessa kerroksessa ja muuttaa melkein naapuritalon alakertaan. Pakkaustarvikkeet saisi tulla myös firman puolesta.. innolla tarjouksianne odotellessa Kurikka keskusta, kerrostalo. Kurikka keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karjaa - Kankaanpää, 58 m² kerrostalo kaksio
Kannan itse, muita kantajia ei ole omasta takaa. Jos kuljettaja kantaa myös niin muita kantomiehiä ei tarvita. Ainoa tavara joka tarvitsee kahden henkilön on pieni sähkösäätöinen pöytä (80 cm x 140 cm on pöytälevyn koko). Ei ole pyykinpesukonetta. Sänky on patja+laveri tyyppinen 90 cm x n. 200 cm, eli helppo kannettava (jalat saa irti laverista). Pakkaan itse kaikki tavarat ja puran myös itse. Sen takia käytän omia muuttolaatikoita (Bauhaus / Ikea mallisia, pahvisia). En tarvitse pakkaustarvikkeita. Muuttoauton saa molemmissa osoitteissa ajettua oven eteen. Varastotilaa on, mutta se ei lisää tavaroiden määrää. Karjaa keskusta, kerrostalo. Myllymäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nurmijärvi - Kirkkonummi, 47 m² kerrostalo kaksio
Siirrettävänä kaksion kalustus, ehkä hankalin muutettava kylpyhuoneessa oleva Mielen pyykinpesukone/kuivausrumpu -torni, jonka koneet tulisi myös osata irrottaa toisistaan (on helpommin sanottu kuin tehty 🙂 ) Varastokomerollinen valmiiksi pakattua tavaraa. Auton saa oven eteen, hissi on suht. tilava. Uusi koti 2-kerroksinen rivitaloneliö, ei yläkertaan siirrettäviä kodinkoneita tai isoja huonekaluja. Tarvitsen kaksi kantajaa, omasta takaa 1-2 kantajaa. Pyydän yhteydenotot / tarjoukset vain sähköpostitse, kiitos. Nurmijärvi keskusta, kerrostalo. Porkkala, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!