Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

December
January
February

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvin mukava ja ammattitaitoinen Mika ja kaikki sujui kuin rasvattu vaan! Muutenkin firman palvelu ensiluokkaista! Suosittelen lämpimästi! 🙂

Muutto Mynämäki - Savonranta

Reipasta toimintaa hyvällä fiiliksellä.

Muutto Kauniainen - Kauniainen

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kälviä - Vehmaa, 34 m² rivitalo yksiö
Pöytäkone ja näyttö, polkupyörä, purettu parisänky, keittiötarvikkeet, 2 nojatuolia, pieni ikea-pöytä, tietokonepöytä, pieni lipasto jossa rullat alla, muuttopahvilaatikoita n. 8 kpl, 2 pientä askeettista hyllyä jotka purettavissa, pesukone ja tietokonetuoli. Muuttoauton saa ajettua molempien talojen eteen, muutettava asunto rivitaloyksiö ja uusi osoite on omakotitalo. Olisin mukana kyydissä ja kantajana ja jos kuski auttaa kantamaan pesukoneen niin sillä pärjäis pitkälle. Kälviä keskusta, rivitalo. Vehmaa, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Nivala, 42 m² yksiö
Isoin ja ainoa huonekalu on sänky 140cm leveä, kaikki muut tavarat laatikoita 20kpl. Muuttoauton saa takapihalla lähelle ovea. Minä kannan ja kuljettaja riittää toiseksi avuksi. Sänky ei mahdu hissiin. Teen itse kaiken valmiiksi. Tarvin vain yhden kantoavun ja kuljetuksen. Voin joustaa muuttopäivässä 1-2päivää aikaisempaan ajankohtaan. Etu-Vallila - Alppila, rivitalo. Nivala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Forssa - Hamina, 90 m² kerrostalo
Tarvitaan kuski ja 1-2 kantajaa, voivat olla sama henkilö 🙂 Omasta takaa 1 kantaja isoille tavaroille. Kantajan/kantajien apua tarvitaan isoimmille tavaroille: parisänky, vitriini, pari lipastoa, tv-taso, työpöytä, sohva ja pesukone. Varastossa isoimmat tavarat 1 isompi suksipussi ja kesärenkaat. Tavarat on pakattu valmiiksi laatikoihin ja huonekalut suojattu tarpeellisin osin eli kantoapu on vain tavarat ulos, autoon pakkaus ja sitten kohdeosoitteessa sisään. Perillä saattaa tulla lisäapuja, mutta ei lasketa sen varaan 🙂 Muutettiin vasta 6kk takaperin, jolloin hiha-arviolla uloskantoon ja auton pakkaukseen meni noin 2-2.5h, purkuun 1-1.5h. Kohdeosoite hyvin varmasti rivi/pari/omakotitalo. Tölö, kerrostalo. Hamina keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Sauvo, 69 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummasakin paikassa. Muuttolaatikoita tarvitaan noin. 30 kpl. etukäteen että saadaan tavarat valmiiksi pakattua. Ei painavia huonekaluja, sänky 200x180, pyykinpesukone ja yksi iso sohva joka menee myös hissiin. Kuljettajan lisäksi ei tarvita kantomiehiä, mutta jos kuljettaja osaa auttaa tavaroiden autoon järjestelyssä, että saadaan kaikki tavarat yhteen kuormaan. Tikkurila, kerrostalo. Sauvo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!