Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Lokakuu
Marraskuu
Joulukuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reipas kaveri, joka teki rivakasti hommia ja osallistui lastaukseen ja purkuun kuin olisi omia tavaroita ollut. Vahva suositus👍

Muutto Vaasa - Tampere

Erinomaisesti sujui, suosittelen! Kaikki meni sovitusti, joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Muutto Varkaus - Tuusula

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

5. elokuuta 2020
  Opiskelijan muutto edessä? Älä menetä parhaita vinkkejä ja tarjouksia - Katso hintaesimerkit Lue »
22. heinäkuuta 2020
  Voiko muuttopalvelu olla hyvä ja halpa? Kilpailutuspalvelu listasi 3 muuttoa arvosteluineen - Katso hinnat! Lue »
8. heinäkuuta 2020
  Katso stressivapaan muuton hintalappu - "Muuttopäivänä oli kerrankin ihanan stressitöntä" Lue »
24. kesäkuuta 2020
  Lue tämä ennen kuin muutat - 3 muuttopalvelun avulla toteutettua muuttoa. Katso hinnat ja arvostelut! Lue »
10. kesäkuuta 2020
  Muuttopalvelun hinta - katso nyt 5 toteutunutta muuttoa Lue »
12. toukokuuta 2020
  Kurkista neljään tyypilliseen muuttoon ja paljonko muuttopalvelu maksoi Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Padasjoki - Hämeenlinna, 150 m² omakotitalo
Suurelta osin jo tyhjennetyssä omakotitalossa jäljellä olevien tavaroiden muutto Padasjoelta Hämeenlinnaan pienvarastoon tai muuhun hankittavaan varastotilaan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa (kysely varastotilasta vetämässä). Tavaraa noin 20m3, suurelta osin pahvisia, tukevia muuttolaatikoita, jotka pinottavissa päällekkäin. Jonkin verran vaatteita ja muutama matto jätesäkeissä. Suurimmat huonekalut kaksi 90cm leveää sänkyä, muutama tuoli, yksi kevyt pystykaappi, yksi osiin purettu kirjoituspöytä, pari sohvapöytinä toiminutta arkkua. Jonkin verran varastotavaraa kuten muutamat sukset ja rattikelkka. Siis ei normaalia omakotitaloirtaimistoa kuten sohvia tai pyykkikoneita, ne siirretty jo aiemmin ja taloon myös jää irtaimistoa. Kaksikerroksinen omakotitalo, jossa autolla pääsee suoraan oven eteen molemmissa kerroksissa. Pyydetään tarjousta muuttoautolle ja yhdelle kantamiseen osallistuvalle miehelle/kuskille. Apuna molemmissa päissä yksi mies ja nuori mies. Tavarat pakattu valmiiksi, joten ainoastaan siirto autoon ja autosta varastotilaan. Padasjoki keskusta, omakotitalo. Hätilä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Geta - Pori, 90 m² kerrostalo
Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Itse voin kantaa pientavaroita. Muuttaa pitää koko asunnon irtaimisto. Tavarat on pakattu valmiiksi pahvilaatikoihin/jätesäkkeihin. Mahdollisesti voi tarvita apua joidenkin huonekalujen purkamisessa osiin (muutama sänky, pöytiä, lipasto) Painavin huonekaluista on isohko sängynpääty joka ei mahdu hissiin. Sohvia on muutama, mutta ovat kevyitä. Muuttoauton saa ajettua kerrostalon ja omakotitalon eteen. Geta keskusta, kerrostalo. Toejoki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Yliskulma - Lieto, 35 m² rivitalo yksiö
Muuttopäivästä voidaan keskustella jos tarvetta. Uudessa asunnossa remontti kesken. Kantajia ei ole eli muuttofirman kantajat. Muutettavat tavarat: runkopatja 120 leveä, ruokapöytä, 4 tuolia, ikean tv-taso matala, 2 kaappia kapeita toisessa lasiovet, tv, kapea pesukone, 2 ikean ruokapöydän muovituolia, 2 lipastoa toinen matala toinen vähän korkeampi, terassin pyöreä lasipöytä ja lasinen matalampi pöytä, muuttolaatikoita 10-15 (omat kannelliset muuttolaatikot), kangas rahi pieni kapea pöytä, jalallinen lamppu. Yliskulma, rivitalo. Lieto keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauha - Savukoski, 115 m² omakotitalo
Kantoapua ei toivottavasti tarvitse. Autotallissa ja ulkovarastossa on jonkin verran tavaraa sekä pihalta esim trampoliini, keinu ja kalusteet jotka saa kuitenkin purettua. Rauha, omakotitalo. Savukoski Keskus-Värriö, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!