Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Syyskuu
Lokakuu
Marraskuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaksi reipasta kaveria hoitivat kaksioni muuton Kirkkonummelta Keravalle tehokkaasti ja hyväntuulisesti. Suosittelen!

Muutto Kirkkonummi - Kerava

Erittäin hyvä kokemus! Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu. Tehokasta toimintaa, johon hyvä henki, mukava huumori ja rento ote tulivat kaupanpäällisiksi. Suosittelen todella lämpimästi!

Muutto Rovaniemi - Pinjainen

Erittäin selkeä tarjous, tiesin mistä maksoin. Muutto oli nopea ja tehokas ja muuttoporukka ystävällinen ja asiallinen.

Muutto Oulu - Espoo

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

5. elokuuta 2020
  Opiskelijan muutto edessä? Älä menetä parhaita vinkkejä ja tarjouksia - Katso hintaesimerkit Lue »
22. heinäkuuta 2020
  Voiko muuttopalvelu olla hyvä ja halpa? Kilpailutuspalvelu listasi 3 muuttoa arvosteluineen - Katso hinnat! Lue »
8. heinäkuuta 2020
  Katso stressivapaan muuton hintalappu - "Muuttopäivänä oli kerrankin ihanan stressitöntä" Lue »
24. kesäkuuta 2020
  Lue tämä ennen kuin muutat - 3 muuttopalvelun avulla toteutettua muuttoa. Katso hinnat ja arvostelut! Lue »
10. kesäkuuta 2020
  Muuttopalvelun hinta - katso nyt 5 toteutunutta muuttoa Lue »
12. toukokuuta 2020
  Kurkista neljään tyypilliseen muuttoon ja paljonko muuttopalvelu maksoi Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Siuntio, 65 m² rivitalo kolmio
Vantaa (mistä muutetaan): yksikerroksinen rivitalohuoneisto (3h / 65 m2 + varasto). Kuorma-autolla ei pääse oven eteen eli arvioitu matka kuorma-autolta ulko-ovelle on noin 80 metriä. Lisähaasteena jyrkähkö mäki ja talvi, jonka takia mäki osittain liukas vaikka hiekoitettu (voidaan suolata tarvittaessa). Huonekalut ja laatikoissa olevat tavarat siirretään, samoin kahden auton kesärenkaat, grilli ja pihakalusteet. Osa laatikoista on Orhtexin tai IKEAn kannellisia ja pinottavia laatikoita eli ne joissa tavaraa on säilytetty asumisen aikana (ei pakata laatikkoa laatikkoon). Muut esineet/astiat pakataan lainalaatikon muuttolaatikoihin. Irralliset esineet, kuten lakaisuharja, haravat, tikkaat, painepesuri, jne. pyritään kuljettamaan itse omalla autolla. Siuntio (minne muutetaan): yksikerroksinen omakotitalo, jonka pihalle johtaa loiva mäki. Kuorma-autolla pitäisi päästä lähelle ulko-ovea. Muutossa on omasta takaa yksi kantaja eli muuttomiesten, kuljettajan ja muutoauton pitäisi kuulua hintaan. Korso, rivitalo. Siuntio Asemanseutu, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 48 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Valkeakoski - Ähtäri, 70 m² kolmio
Huonekalujen kanto toisesta osoitteesta toiseen, ei tarvita pakkausta, eikä muuttolaatikoita. Yksi isohko kaappi, 3-ist sohva (painava), 200cm pitkä ruokapöytä,(painava) jalat saa irroitettua. Yksi leveä lepotuoli, Sohvapöytä, tv-taso (kevyt) parisänky, pikkulipasto ja muuramen kaappeja 5kpl, yksi kevyt pienehkö kirjoituspöytä. Siinä KAIKKI huonekalut. Omasta takaa 1 mies ja 1nainen kantoapuna. Portaikko kapeahko (30 luvun pien kerrostalo). Vääräkoivu, rivitalo. Ähtäri keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Petäjävesi - Salo, 59 m² kaksio
Muutin Vaasasta Petäjävedelle 3v sitten, silloin muuttoon tarvittiin 2 reissua peugeot boxer (todennäköisesti oli 12 kuution kokoinen) + yksi keikka ihan normikokoisella hiacella. Ehkä puolikkaan hiacen verran tavaraa jää väliaikaisesti varastoon Myyräniemelle Tavaroista suurin osa on väliaikaisesti kesämökillä: parisänky + pääty, keittiön pöytä + tuolit, tv taso, muita huonekaluja: 3 erikokoista lipastoa/kaappia, kaikki kodin elektroniikka, taloustavarat (astiat, yms) ja vaatteita. Pieni osa Petäjävedellä: pyykkikone (leveys 60, syvyys 60), työtuoli+kirjoituspöytä (purettavissa osiin), jalkalamppu, vaatteita ja yksi 80 cm levyinen lundia hyllykkö, joka purettavissa osiin. Muuta tietoa. Riippuen muuttopäivästä/ajasta sekä Petäjävedelle että Saloon saan omia kantajia, mutta eiköhän kuljettaja riitä. Etukäteen voi tuoda muuttolaatikoita Myyräniemelle. Tarve ehkä 10-15 laatikolle. Myyräniemelle ei pääse kovin isolla "kuorma-autolla" hieman huonokuntoisen ja kapeahkon tien vuoksi. kaikissa muuttokohteissa pääsee ovien eteen. Nokkakärryt pyykkikoneelle? Petäjävesi keskusta, rivitalo. Salo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sastamala - Pöytyä, 61 m² omakotitalo kaksio
Kuskin lisäksi toinen kantaja. Ei pakkaamista. Ei tavaroiden purkamista. Kaksion irtaimiston muuttaminen väliaikaisvarastosta (mökiltä) uuteen kotiin. Uusi asunto luhtitalon ensimmäinen kerros ei portaita. Autolla pääsee rapun eteen molemmissa päissä. Osa tavaroista viedään pihavarastoon joka pihassa ja ei portaita. Ei portaita. Normaali koti-irtaimisto mm. pyykkikone, sohva, lipasto, tv-taso, pöydät ja tuolit, sängyt, laatikoita ja pussitettua tavaraa. Kiikoinen, omakotitalo. Pöytyä keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!