Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Lokakuu
Marraskuu
Joulukuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aivan loistava ja nopea, suosittelen.

Muutto Valkeakoski - Espoo

Homma toimi kaikkiaan hienosti varauksesta lahtien. Kannattaa unohtaa kavereiden kiusaaminen muutoilla ja antaa ammattilaisten tehda homma!

Muutto Lapinkylä - Kylmälä

Reippaita ja hauskoja muuttomiehiä. Tulivat ajallaan ja muutto kesti arvioidun ajan. Toivottivat vielä onnea uuteen kotiin☺️

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

5. elokuuta 2020
  Opiskelijan muutto edessä? Älä menetä parhaita vinkkejä ja tarjouksia - Katso hintaesimerkit Lue »
22. heinäkuuta 2020
  Voiko muuttopalvelu olla hyvä ja halpa? Kilpailutuspalvelu listasi 3 muuttoa arvosteluineen - Katso hinnat! Lue »
8. heinäkuuta 2020
  Katso stressivapaan muuton hintalappu - "Muuttopäivänä oli kerrankin ihanan stressitöntä" Lue »
24. kesäkuuta 2020
  Lue tämä ennen kuin muutat - 3 muuttopalvelun avulla toteutettua muuttoa. Katso hinnat ja arvostelut! Lue »
10. kesäkuuta 2020
  Muuttopalvelun hinta - katso nyt 5 toteutunutta muuttoa Lue »
12. toukokuuta 2020
  Kurkista neljään tyypilliseen muuttoon ja paljonko muuttopalvelu maksoi Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Uurainen - Jyväskylä, 60 m² kaksio
Muutto alkaa 1.9 n. klo 11:00. Omasta takaa on kantajia 1 Uuraisilla ja Jyväskylässä 2. Normaalit asunnon tavarat, sekä isommista huonekaluista sänky, pesukone ja pakastin ja pari pöytää. Ei tarvitse muuta apua kuin isompien tavaroiden kannossa molemmissa päissä ja siirrossa uuteen asuntoon. Uurainen keskusta, rivitalo. Kortepohja, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eckerö - Lempäälä, 56 m² kerrostalo kaksio
Pyydän tarjousta äitini puolesta: Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä (jos kuljettaja osallistuu kantamiseen, yksi mies lisäksi todennäköisesti riittää). Kevyttä tavaraa voidaan kantaa osin omalla väelläkin. Suurin siirrettävä huonekalu on vanha peilipiironki (otetaan ehkä toiseen kyytiin, kun saadaan asunnosta siirrettyä ulos), lisäksi pyykinpesukone ehkä painavin. Yksi lasivitriini. Runkopatjasänky, pieni pakastinkaappi, pari muuta kaappia. Piirongin, lasivitriinin ja joidenkin muiden tavaroiden suojaamiseen muovikelmu olisi varmaankin hyvä. Lähtöosoitteessa hissi on pieni, alaspäin todennäköisesti kannettava enemmän kuin uudessa osoitteessa ylös - uudempi talo ja suurempi hissi. Varastotavaraa ei ole. Muuttopäivästä voidaan sopia, toiveena heinäkuun ensimmäinen viikko kuitenkin. Eckerö keskusta, kerrostalo. Lempäälä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Piispanristi - Masku, 99 m² kerrostalo
Muutto päittäin vanhempieni kanssa samaan aikaan eli kummassakaan päässä ei ole tyhjää asuntoa. Kerrostalossa autolla pääsee alaoven viereen, omakotitalossa pitää kantaa raput ylös. Siellä sisäänkäynti rinteessä ylhäältä 2. kerrokseen. Kerrostalossa huomattava määrä kirjoja, edellisessä muutossa oli 100 laatikkoa tavaraa ja lisäksi päälle 50 laatikkoa kirjoja. Tarvitaan paljon kantoapua. Hankala muutto siis kyseessä: tarvitaan 2 autoa, varmaan 8-10 miestä, muuttojen synkronointi (kummassakin päässä tavaraa) ja myös suunnitteluapua tai ainakin hyvä vinkkilista. Edelleen tarvitaan muuttolaatikot kumpaankin päähän. Pakkaamme itse. Omakotitalosta lähtee mukaan esim. jääkaappipakastin-yhdistelmä ja mm. 20-luvun suuri (noin 1,5 x 2 m) puinen senkki. Muutto joskus itsenäisyyspäivän jälkeen. Piispanristi, kerrostalo. Masku, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mikkeli - Pertunmaa, 31 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi ei kantomiestä tarvitse vaan voin itse olla mukana kantamassa. Muuttolaatikoita tarvitsisin noin 5-10 kpl. Mitään isompia huonekaluja ei ole, sänky ja tv-taso isoimmat. Talossa hissi ja auton pystyy ajamaan oven eteen. Kyseessä yksiön irtaimiston ja varaston muuttaminen toiselle paikkakunnalle. Peitsari, kerrostalo. Pertunmaa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!