Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 50 000 muuttoa

Yli 10 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muutto alkaa kuvailemalla helppokäyttöiselle lomakkeelle muuttopalvelun tarpeesi.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja näet arvosteluista miten aikaisemmat muutot onnistuivat.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Jokainen muutto on yksilöllinen. Valitse sopivin muuttopalvelu ja sovi yksityiskohdat.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää sopivin muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Valitse niiden avulla muuttopalvelu johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Lokakuu
Marraskuu
Joulukuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin käyttämällä asianmukaista muuttopalvelua. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!

Muutto Ylöjärvi - Tampere

Todella helppo, kohtelias ja hyvä palvelu - muuttaminen on helppoa ja stressitöntä 🙂

Muutto Turku - Helsinki

Ripeää ja ammattitaitoista palvelua. Hinnoittelu oli selkeä ja hyvä.

Muutto Lieto - Lieto

Tavoita kaikki muuttofirmat yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 50 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Alla on poimintoja suosituimmista paikkakunnista, joita klikkaamalla pääset lukemaan palvelun käyttäjien kokemuksista.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Loviisa - Porvoo, 55 m² kerrostalo kaksio
Huoneistossa on muutama isompi tavara mitkä lähtee mukaan, ei pianoa, mutta puinen senkki löytyy, mikä painaa maltaita. Muuten perus sohva, keittiön pöytä, sänky jne. lähtee kanssa matkaa. Kodinkoneista lähtee ainoastaan pyykinpesukone mukaan. Muuttolaatikoita tarvitaan muutamia (arvio 10-20). Pakkaamisen ja purkamisen hoitaisimme itse. Tarvitsemme kuskin ja kantomiehiä, meiltä ei löydy kantajia. Kellarivarasto pitää myös tyhjentää mutta ei ole hirveästi tavaraa. Voi olla että saisimme sen itse tyhjennettyä ennen muuttopäivää, että siellä ei välttämättä tarvitse käydä ollenkaan. Muuttoauton saa Loviisan päässä oven eteen, Porvoossa ei saa ainakaan isoa autoa, ehkä kadun varteen voi jättää sen ajaksi. Määrlahti, kerrostalo. Gammelbacka, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nakkila - Paimio, 220 m²
Muutamme isosta talosta paljon pienempään kerrostaloasuntoon. Mutta muuttokuormaan tulee vain uuteen asuntoon sopiva määrä huonekaluja ja tarve-esineitä. Ylimääräinen tavara toimitetaan itse muualle, ei siis liity tähän muuttoon. Tarvitsemme vain kuljettajan. Muut kantomiehet ovat sukulaisia ja ystäviä. Emme tarvitse muuttolaatikoita. Suurin huonekalu on parisänky. Kodinkoneista mukaan tulee vain pyykkikone ja pakastearkku. Muuttoauton saa aivan oven eteen molemmissa päissä. Varastotilojen tavaraa ei tarvitse huomioida, viemme itse peräkärryssä. Nakkila keskusta, rivitalo. Paimio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hausjärvi - Espoo, 60 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa 4 (5) kantajaa, jotka klo 16.30 jälkeen paikalla. Ehkä kuskin lisäksi yksi kantaja, koska omien kantajien lukumäärä tässä vaiheessa vielä epävarma. Ei tarvita muuttolaatikoita. Sohvan päälle olisi hyvä saada suojamuovia ja tauluTV:n ( 113 cm x 75 cm) suojaksi jotain. Kaksi vitriiniä 80 cm x 200 cm, irrotettujen lasiovien suojaksi jotain. Muita isompia huonekaluja ym.: Divaani vuodesohva, jonka saa osiin; sänky, pyykinpesukone. Muuttoauton saa ajatteua ovien eteen. Asunnon lisäksi häkkivarasto. Tavaraa on sen verran paljon, ettei pakettiauto riitä. Hausjärvi keskusta, kerrostalo. Tapiola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pello - Tornio, 63 m² kolmio
Kantajat tarvitaan (2 muuttajaa, kiire aikataulu). Pakkaamiseen ja purkamiseen ei tarvitse apua. Muuttoauton saa ajettua oven eteen Pellon osoitteessa, Torniossa melko lähelle. Pello keskusta, rivitalo. Tornio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!