Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Joulukuu
Tammikuu
Helmikuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

En uskonut että muutto olisi sujunut näin vaivattomasti, reippaita kantajia, kiitos!

Muutto Kokkola - Tampere

Sovitussa aikataulussa pysyttiin ja tehokkaita muuttomiehiä 2 kpl:tta.

Muutto Lohja - Paimio

Muuttomiehet olivat asiallisia ja riittävän ripeitä. Hinta sattui olemaan hyvinkin kilpailukykyinen koska yrityksellä oli samana päivänä toinen keikka viereisellä kylällä. Ostaisin tämän firman palvelut toisenkin kerran.

Muutto Hämeenkyrö - Sastamala

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

23. elokuuta 2021
  Tuleeko muutosta painajainen vai unelma? Tarkista kuinka hyvin hallitset nämä 10 asiaa Lue »
9. elokuuta 2021
  Ystävä muuttaa? Näillä 5 vinkillä vältyt joutumasta muuttoavuksi Lue »
29. heinäkuuta 2021
  Katso miksi yhä useammat eivät enää suostu muuttamaan ilman muuttopalvelua Lue »
14. heinäkuuta 2021
  Muutto talkoovoimin voi olla karhunpalvelus - Katso 4 syytä Lue »
2. heinäkuuta 2021
  Joko tiesit? Tuhannet suomalaiset muuttavat mukavammin tällä yksinkertaisella niksillä Lue »
5. kesäkuuta 2021
  Oletko muuttamassa uuteen kaupunkiin? Älä mokaa näitä asioita Lue »
21. huhtikuuta 2021
  Muuttajat kertovat painajaismuutoistaan - lue 6 karmeinta muuttokokemusta! Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tervola - Riihimäki, 80 m² kolmio
Kantajat omasta takaa. Ei tarvi laatikoita. Ei tarvi apua purkamisessa tai pakkaamisessa. Vain kuljetus sovittuna aikana Tervolasta Riihimäelle. Tervola keskusta, rivitalo. Riihimäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Maalahti - Kerimäki, 46 m² luhtitalo kaksio
Kuljettaja ja 1 kantomies. Kodin perustarvikkeet (astiat, vaatteet, polkupyörä,parvekekalusteet,3 laatikostoa ym.perustavarat) ja mahdollisesti sohva ja nojatuoli. Ei pakastinta ja sänkyä eikä pesukonetta. Varastosta jotain pientä. Auton saa oven eteen. Mahdollisesti muuttolaatikoita astioille. Onko kylmälaatikkoa pakasteille ja ruokatavaroille? Tavaroiden purkaminen perillä. Tarvitsen kyydin samassa autossa. Maalahti keskusta, luhtitalo. Kerimäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Pielavesi, 40 m² kerrostalo yksiö
Kantomiehille olisi kuljettajan lisäksi tarvetta. Pakkausapua ei tarvitse. Isoimpia tavaroita ovat 120cm sänky, 2 kaappia, levitettävä divaanisohva, pieni arkkupakastin ja pesukone. koiratalous, kyseessä on vain yksi pieni mopsi, mutta allergikoille tiedoksi! 🙂 Muuttoauton saa ajettua oven eteen, asun toisessa kerroksessa joten rappuja on vain yhdet. Uutta asuntoa olen koko ajan aktiivisesti etsimässä, joten en ikävä kyllä osaa vielä siitä yksityiskohtia sanoa. Hätilä, kerrostalo. Pielavesi Keskus-Jylänki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hämeenlinna - Kannonkoski, 100 m² kerrostalo
Alustavasti meillä ei ole kuin kaksi henkilöä muutossa, joten kuljettajan lisäksi tarvitaan apuvoimia kantamaan tavaraa, ainakin 1-2 henkilöä. Muuttolaatikoita tarvitaan noin 30 kappaletta, koska osa tavaroista on valmiiksi pakattuina edellisen muuton jäljiltä. Lähtökohteeseen asunnolle pääsee ajamaan ainoastaan peruuttamalla, jolloin auton voi peruuttaa D-talon eteen lähelle asunnonluhtikäytävää. Pelastustie on niin sokkeloinen ettei piha-alueen kautta pääse ajamaan asunnolle. Tuolloinkin kantomatkaa jää noin 30m pihalla + luhtikäytävää toiseen kerrokseen. Pakkaamis- / purkamisapua emme tarvitse. Nykyisessä varastossamme ei ole siirrettävää tavaraa. Muutossa on tarkoitus siirtää vain kaikki raskaimmat tavarat ja laatikot. Pikkutavarat kuljetamme itse peräkärryllä, koska muuttomatka on noin 1,5 km. Huomioita siirrettävistä tavaroista: Ruokapöytä + kuusi tuolia. Kaksi sänkyä ja yksi pärisänky. Pesukone + kuivausrunpu. Astianpesukone (siirretään muuton yhteydessä varastoon). Kirjahyllyelementtejä 11kpl (noin 40 x 80 x 70). Antiikkilipasto + kaksi tuolia. Antiikkilipasto (120 x 90 x 45). Sohva. Nojatuolit 4 kpl. Sohvapöytä. TV -taso. Kirja- ja astialaatikoita Hämeenlinna keskusta, kerrostalo. Kannonkoski keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!