Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 50 000 muuttoa

Yli 10 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muutto alkaa kuvailemalla helppokäyttöiselle lomakkeelle muuttopalvelun tarpeesi.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja näet arvosteluista miten aikaisemmat muutot onnistuivat.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Jokainen muutto on yksilöllinen. Valitse sopivin muuttopalvelu ja sovi yksityiskohdat.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää sopivin muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Valitse niiden avulla muuttopalvelu johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Elokuu
Syyskuu
Lokakuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin käyttämällä asianmukaista muuttopalvelua. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kiitos. Kaikki meni hyvin. Ystävällistä palvelua :). Suosittelen

Muutto Lieksa - Raisio

Oikein reippaita muuttomiehiä, ja hoitivat erittäin nopeasti muuton. Avuliaita ja iloisia. 🙂

Muutto Hyvinkää - Kerava

Erittäin sujuva ja miellyttävä palvelu.

Muutto Kempele - Helsinki

Tavoita kaikki muuttofirmat yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 50 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Alla on poimintoja suosituimmista paikkakunnista, joita klikkaamalla pääset lukemaan palvelun käyttäjien kokemuksista.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyskä - Muurame, 99 m²
Vain isot huonekalut: kulmasohva, vuodesohva, 2x90cm sänkyä +pääty, nojatuoli, pesukone ja kuivausrumpu, keittiön pöytä ja 4x tuoli, eteisen lipasto, antiikkinen vaatekaappi, tv-taso, puutarhakalusteet(varjo,tuolit,pöytä), kaasugrilli. Muut tavarat viedään itse. Tarjoukseen kaksi kantajaa, omasta takaa ei ole yhtään. Kuorma-autoa ei saa aivan oven eteen vaan noin 15m päähän. Pakettiauton saa. Jyskä, rivitalo. Muurame keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Mänttä-Vilppula, 56 m² kerrostalo kaksio
Ei juuri kantajia omasta takaa, paitsi minä itse. Kuljettajan lisäksi tarvitaan ainakin yksi kantaja. Suurimpia tavaroita on sänky, pesukone ja sohva. En tarvitse pakkausapua enkä pakkaustarvikkeita, teen mahd paljon itse etukäteen. Osa pakkaamisesta jää luonnollisesti samalle päivälle, esim keittiötarvikkeet. Auton saa molemmissa osoitteissa ajettua oven eteen, ainakin suurehkon pakettiauton. Varastotilan yritän tyhjentää jo etukäteen. Kaleva, kerrostalo. Mänttä-Vilppula keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juuka - Rovaniemi, 50 m² kaksio
Asuimme aiemmin n. 50 neliön asunnossa. Tavaramme ovat nyt säilössä varastohallissa, Juuassa, josta ne pitäisi muuttaa Rovaniemelle. Ottaisimme mieluusti myös muuttomiehet kantamaan tavarat. Saamme kuun alussa asunnon avaimet, joten aikaisintaan silloin pääsemme asuntoon. Juuka keskusta, rivitalo. Pöykkölä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Porvoo - Helsinki, 54 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä kotimuutto; sänky, sohva, ruokailuryhmä, pyykinpesukone, tv +taso, astialaatikoita, vaatteita (matkalaukuissa), kukkia. Muuttolaatikoita tarvitaan muutamia, suurinosa on jo olemassa. Sänky pakattava niin, ettei tahriinnu, siihen varmaan apuja/materiaaleja tarvitaan. Ruokailukalusteet suojattava kolhuilta, siihen materiaaleja. Osa tavaroista on varastotilassa, lähinnä muuttolaatikoita. Varastosta ovelle on yksi kerros, ei hissiä. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä, itse voin kantaa apuna. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa paikoissa. Korkeat autot haastavia Tapulikaupungintiellä? Pääsenkö muuttokuorman kyydissä vanhasta asunnosta uuteen? Porvoo keskusta, kerrostalo. Puistola, kerrostalo.
Asiakas sai 10 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!