Kilpailuta muuttoliike


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Mistä löytää sopiva muuttoliike? Entä hinta, paljonko muuttoliike maksaa? Jos mietit näitä kysymyksiä, niin suosittelen jatkamaan lukemista.

Suomessa on satoja luotettavia muuttoliikkeitä, jotka auttavat monipuolisesti muutossa.

Kantoapu
Pakkausapu
Muuttokuljetukset
Huonekalujen kokoaminen
Pienet asennustyöt, ym.

Joskus paras palvelu löytyy muuttomatkan varrelta, tai täysin yllättävästä paikasta. Jätä tarjouspyyntö, tavoita kaikki muuttoyritykset kerralla, ja vertaile sinulle paras palvelu sekä hinta.

Tarjouspyyntö on 100 % ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Palvelun käyttö ei sisällä ostopakkoa, mutta jos löydät sopivan muuttofirman, niin voit sopia muutosta suoraan heidän kanssaan. Aloita jättämällä helppokäyttöinen tarjouspyyntö.

Aloita tästä: Tee tarjouspyyntö »

Muuttomies

Luotettava muuttoliike – mukavampi muutto

Muuttoliike on täydellinen muuttoapu, koska heiltä saat asianmukaisen muuttoauton, muuttotarvikkeita ja asiantuntemuksen tavaroiden kantamiseen sekä kuljetukseen. 95 % käyttäjistämme aikookin käyttää muuttopalvelua myös seuraavassa muutossaan. Se helpottaa muuttostressiä huomattavasti.

Luotettavuus on yksi tärkeimmistä seikoista muuttoliikkeen valinnassa. Älä tee sitä virhettä, että otat hämäräperäisen tekijän vailla vakuutuksia ja asianmukaista pätevyyttä. Tutustu muuttoliikkeiden arvosteluihin ja asiakaskokemuksiin Muuttomaailma.fi:ssä. Valitse ammattimainen tekijä, ja luota muuttoosi.

Pyydä tarjoukset luotettavilta muuttoliikkeiltä

Muuttoliikkeet kaikkialla Suomessa

Jättämällä tarjouspyynnön tavoitat kaikki muuttoyritykset ja reippaat muuttomiehet ympäri Suomen. Suosituimmat paikkakunnat ovat Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa ja Vantaa.

Useat käyttäjämme ovat yllättyneet siitä, että paras tarjous tulee esimerkiksi naapurikunnasta tai jostain muuttomatkan varrelta. Paras muuttoyritys voi löytyä usein jostain muualta, kuin mistä etukäteen kuvittelisi. Tämä on mahdollista vain Muuttomaailma.fi -palvelua käyttämällä.

Muuttoliike kokemuksia

Pyydä tarjoukset kerralla kaikilta muuttoliikkeiltä, ja saat samalla myös muuttofirmojen arvostelut nähtäväksi. Sopivan muuttoliikkeen valitseminen on helppoa ja muuttaminen mukavampaa. Kilpailutuspalvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä.


Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Suosittelen, kaikki meni hyvin, paitsi olisi ollut hyvä että olisi ollut vielä kolman muuttomies. Luulin että auton mukana oli kuski kolmantena mutta näin ei ollutkaan. Reippaasti silti homma hoitui vaikka kestikin työpäivän verran.

Muutto Upinniemi - Mäntsälä

Aikataulu pysyi erinomaisesti. Kaikki tavarat ehjiä, lasit, taulut, ei naarmuja huonekaluissa. Edullinen, ripeä, luotettava, asiallinen. Muuttotilanteessa varmisteli, kyseli etukäteen, jos oli siihen tarvetta, ei sooloiltu. Voin ilomielin suositella.

Muutto Espoo - Espoo

Ripeää ja ammattitaitoista toimintaa ja ystävällinen henkilökunta

Muutto Lahti - Orivesi

Kilpailuta muuttoliikkeet ja löydä sopivin!