Muuttopalvelu Ahvenanmaa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ahvenanmaalla, Ahvenanmaalle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Ahvenanmaalla.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Ahvenanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ahvenanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Ahvenanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Olivat sovittuna ajankohtana paikalla ja muutto sujui nopeammin ja kätevämmin kuin osasin ajatellakaan. Ei mitään moitittavaa.

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!

Muutto Turku - Raisio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ahvenanmaalla

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Saarenkylä - Posio, 69 m² rivitalo kolmio
Kantajat on molemmissa päin,itse pakattu tavarat, pyykkikone, tiskikone. Lähtöpaikasta saa auton oven eteen. Meno paikaan ei ihan lähelle. Molemmat on Rivitaloja. Lähtö asunto oltava tyhjä ens kuun ensimmäinen päivä klo 18. Saarenkylä, rivitalo. Posio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Toivakka - Toivakka, 40 m² yksiö
Koko muutto. Kuljettajan lisäksi 1 kantaja. En tarvitse muuttolaatikoita. Ei ole huomattavia isoja huonekaluja, perus huonekalut; 2 sänkyä, sohva, vitriini yms. pyykinpesukone. Mopo. Auton saa kummassakin kohteessa oven eteen. Toivakka keskusta, rivitalo. Toivakka keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ähtäri - Savonlinna, 43 m² rivitalo kaksio
Auton saa ajettua lähelle ovea molemmissa kohteissa. Lähtökohteessa tarvitaan kantoapua, määränpäässä ei. Kaksi 80 senttistä runkosänkyä, pieni sohvadivaani, pyöreä keittiönpöytä + 6 tuolia, nojatuoli, pyykinpesukone, kesäkalusteet, televisio, arkkupakastin, kuntopyörä, 2 polkupyörää, vaatteet ja muu irtain. Ähtäri keskusta, rivitalo. Inkerinkylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Iitti - Vantaa, 24 m² kerrostalo yksiö
Toivottu muuttopäivä kuun viimeinen perjantai loppuiltapäivästä esim. klo 16 aikaan tai sen jälkeen. 2 kantajaa omasta takaa, muita kantomiehiä ei tarvita, mutta kuljettaja voi tarvittaessa osallistua kantamiseen. Muuttolaatikoita ja muita pakkaustarvikkeita ei tarvita eikä apua pakkaamisessa ja purkamisessa. Tavarat pakattu muuttoa varten valmiiksi. Muutettavia tavaroita ei ole paljon. Suurimmat tavarat ovat pieni keittiön pöytä + 2 tuolia, futonsänky (parisänky, jonka saa purettua pienempiin osiin) + isohko futonpatja, TV-taso + 46 tuuman TV ja pieni arkkupakastin. Osa tavaroista voidaan kuljettaa omalla autolla. Molemmissa asunnoissa on hissi ja asuntojen ulko-oven läheisyyteen pääse autolla. Iitti keskusta, kerrostalo. Leinelä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ahvenanmaa

Ahvenanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ahvenanmaa »