Muuttopalvelu Ahvenanmaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ahvenanmaalla, Ahvenanmaalle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Ahvenanmaalla.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Ahvenanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ahvenanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Ahvenanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihan huippu muuttomies!

Muutto Iisalmi - Kajaani

Pitkän matkan muutto, kaikki meni hyvin.

Muutto Kaarina - Kuopio

Oikein reippaita muuttomiehiä, ja hoitivat erittäin nopeasti muuton. Avuliaita ja iloisia. 🙂

Muutto Hyvinkää - Kerava

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ahvenanmaalla

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pelkosenniemi - Espoo, 76 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauto ja vähintään 2 muuttomiestä, ei omaa kantoapua. Pienehkö / tavanomainen pakettiauto mahtuu ajamaan uuden asunnon ovelle. Vanha asunto 1. krs (yhdet portaat) tai takaovesta pihan kautta ilman portaita. Asuntojen etäisyys n. 1 km. Isoimmat tavarat ovat sohva, kirjahylly ( irralliset koottavat moduulit), pesukone (ellei saada myydyksi ennen muuttoa), liukuovikaappi (ellei saada myydyksi) ja pihagrilli. Tavarat muuttolaatikoissa. Varastokopin tavarat kuljetetaan itse. Pelkosenniemi keskusta, kerrostalo. Finnoo-Eestinmalmi, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjärvi - Espoo, 95 m² rivitalo
Muutettavan asunnon huoneet ovat kolmessa tasossa. Asunnossa siis rappuset ja ahdas eteinen. Irtotavarat on tarkoitus pakata vuokralaatikoihin itse, mutta laatikoiden ja huonekalujen kuljetuksen haluaisin ulkoistaa. Kävelymatkaa ovelta autolle n. 30 metriä. Asunnon huonekalujen ja irtotavaroiden lisäksi muutettavaa on kaksi varastoa (ulkoiluvälineitä) ja terassikalusteet, johon kuuluvat mm. pöytäryhmä, pihakeinu ja terassisohva. Asunto minne muutetaan on erillistalo ja niinikään useammassa tasossa, mutta siellä saa auton ihan ulko-oven eteen. Pyhäjärvi keskusta, rivitalo. Sepänkylä-Kuurinniitty, erillistalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pertunmaa - Lahti, 75 m² kerrostalo kolmio
Omasta taka on kaksi muuttajaa klo. 16:00 jälkeen, Jos muutto on mahdollista vain ns. toimistoaikoina, niin tarvitaan kaksi muuttomiestä. Tarvetta vain isompien huonekalujen muutolle, eli ei laatikoita / nyssälöitä / irtokamaa lainkaan. Käytännössä muuttotarpeemme on saada seuraavat tavarat muutettua uuteen osoitteeseen: Iso kulmasohva 3500 x 2500. 2 kpl moottoroituja sänkyjä 90 x 200 (l * p). Lipasto n. 140 x 250 x 50 (k * l * s) - Ruokapöytä 90 x 180 (l * p). 6 kpl ruokapöydän tuoleja. Parvekekalusteet: Polyrottinkinen/metallinen pöytä 160 x 80 ja 4 kpl ulkotuoleja. Pesukone. Tv-taso (sis. lasia) n. 220 x 60 x 50 (l * k * s). 47” talu-tv. Ei tarvetta tavaroiden pakkamiseen (pl. kuljetuksen aikainen suojaus) tai kasaamiseen. Riittää kun tavarat on viety uuteen osoitteeseen, eli niitä ei ole tarvetta edes asetella paikalleen. muuttoauton saa aivan oven eteen molemmissa kohteissa. Pertunmaa keskusta, kerrostalo. Kärpänen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 35 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikalatva - Tampere, 50 m² luhtitalo kaksio
Muutettavia kalusteita on melko vähän, suurimmat kalusteet ovat pesukone, sänky(120cm), kahdenistuttava sohva, ruokapöytä(120cmx75cm), kirjahylly(170cmx60cm), tv-taso(120cmx40cm) sekä polkupyörä. Kantajia ei luultavasti ole omasta takaa ainakaan painaville tavaroille, joten muutama sellainen olisi hyvä olla. Muuttolaatikoita tarvitaan arviolta 6-8 kpl. Pakkaamiseen tai purkamiseen ei tarvita apua, riittää, että tavarat kuljetetaan uuteen asuntoon. Muuttoauton saa molemmissa päissä lähelle ovia. Lähtöasunnossa on ulkona yhdet portaat (n.20 askelmaa). Siikalatva keskusta, luhtitalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ahvenanmaa

Ahvenanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ahvenanmaa »