Muuttopalvelu Ahvenanmaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Ahvenanmaalla, Ahvenanmaalle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Ahvenanmaalla.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Ahvenanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Ahvenanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Ahvenanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Homma pelitti siten miten oli sovittu. 2 tuntia ja tavarat olivat toisessa osoitteessa.

Muutto Paimio - Paimio

Reipasta toimintaa hyvällä fiiliksellä.

Muutto Kauniainen - Kauniainen

Olivat lukeneet tarjouspyyntöni ajatuksella ja tekivät tarjouksen juuri minulle sopivana. Itse muutto ja laatikoiden toimituskin olivat juuri sitä mistä oli sovittu. Lisäksi oli mukava ja kohtelias henkilökunta.

Muutto Espoo - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Ahvenanmaalla

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hausjärvi - Espoo, 60 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa 4 (5) kantajaa, jotka klo 16.30 jälkeen paikalla. Ehkä kuskin lisäksi yksi kantaja, koska omien kantajien lukumäärä tässä vaiheessa vielä epävarma. Ei tarvita muuttolaatikoita. Sohvan päälle olisi hyvä saada suojamuovia ja tauluTV:n ( 113 cm x 75 cm) suojaksi jotain. Kaksi vitriiniä 80 cm x 200 cm, irrotettujen lasiovien suojaksi jotain. Muita isompia huonekaluja ym.: Divaani vuodesohva, jonka saa osiin; sänky, pyykinpesukone. Muuttoauton saa ajatteua ovien eteen. Asunnon lisäksi häkkivarasto. Tavaraa on sen verran paljon, ettei pakettiauto riitä. Hausjärvi keskusta, kerrostalo. Tapiola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kristiinankaupunki - Kankaanpää, 70 m² kerrostalo kolmio
Kuljettajan lisäksi tarvitaan 1-2 kantohenkilöä. Kaikki on itse pakattu muovilaatikoihin, pahvilaatikoihin ja jätesäkkeihin, itse pakattu ja puretaan itse. Isoimmat huonekalut on sänky ja sohvat, ei kodinkoneita. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Normaali varastotila/ kanahäkki. Taulut ja joitain tavaroita viemme itse. Kristiinankaupunki keskusta, kerrostalo. Kankaanpää keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Geta - Espoo, 61 m² kerrostalo kaksio
Viisi omaa kantajaa. Kuljettajan lisäksi olisi hyvä olla kaksi kantomiestä. Tarvitsemme apua vain tavaroiden kantamisessa ja siirtämisessä uuteen asuntoon. Pyrimme viemään pienempiä kodin tavaroita etukäteen mahdollisimman paljon. Isompia tavaroita ovat, pyykinpesukone, sähköpiano (Ei paina paljoa), kaksi sohvaa joista toisen saan purettua pienemmiksi osiksi, tv taso sekä eteisen pöytä. Esim. Sängyn tilaan valmiiksi uuteen asuntoon. Muuttopäivänä pyrimme tuomaan rappuun valmiiksi tavaroita ulko oven lähelle josta ne on helppo siirtää autoon. Kellarivarastossa meillä ei ole paljoa tavaraa. Muuttoauton saa todennäköisesti molempien talojen ovien eteen. Muuton etäisyys asuntojen välillä on noin kilometri. Geta keskusta, kerrostalo. Matinkylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kontiolahti - Kontioniemi, 60 m² kaksio
Muutto Kontiolahden keskustassa omakotitalosta rivitaloon, matka n 6,5 km Tavaramäärä: ruokapöytä + 6 tuolia, runkopatja, sohvapöytä, 3 nojatuolia, rahi, 3 pienehköä lipastoa, pesukone, kangaspuut osina, auton renkaat, pyörä+sukset ym pientä, puutarhapöytä + 6 tuolia. Lisäksi n 20 laatikkoa/säkkiä. Molemmissa paikoissa pääsee oven eteen, ei kantamista kerroksiin. Muuttopäivä viimeistään ens kuun ensimmäinen päivä mahdollisesti päivää aikaisemmin. Voin kantaa apuna, mutta mielellään 2 kantajaa. Kontiolahti, rivitalo. Kontioniemi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Ahvenanmaa

Ahvenanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Ahvenanmaa »