Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 100 000 muuttoa

Yli 25 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Syyskuu
Lokakuu
Marraskuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat ja hyväntuuliset miehet hoitivat ripeästi ja huolellisesti muuton kerrostalosta toiseen.

Muutto Kouvola - Kouvola

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Sujuva, nopea ja ystävällinen palvelu.

Muutto Turku - Turku

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 100 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Virolahti - Lahti, 45 m² rivitalo kaksio
Minun lisäkseni muutossa on yksi kantaja kohteessa (Lahti). Minulla on iso sohva, joka pitää purkaa osiin, jotta sitä jaksaa kantaa. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Taulutelevisio on ehkä arvokkain esine, joka pitää kuljettaa varovasti. Pakkaan itse tavarat. Minulla on pyykinpesukone, jota on helpompi kuljettaa nokkakärryillä. Ruokapöydän saa tarvittaessa kasattua osiin. Talvirenkaat vievät tietysti tilaa. En tarvitse kuljettajan lisäksi kantomiehiä. Virolahti keskusta, rivitalo. Möysä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Uurainen - Karttula, 80 m² kolmio
Isoimmat tavarat, vien pienempiä laatikossa aikaisemmin. Mukana mahdollisesti pakastin täynnä marjoja joka kyytiin viimeisenä ja sisälle heti pistokkeeseen ensimmäisenä. Ei yhtään kantajaa omasta takaa. Vähän voin itse auttaa mutta en isoissa. Ei muuttolaatikoita eikä muuten purkuapua. Isot tavarat suoraan paikoilleen. Muuttoauto molemmissa aivan oven edessä. Uurainen keskusta, rivitalo. Karttula keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mänttä-Vilppula - Helsinki, 52 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa on 2 kantajaa. Mänttä-Vilppulassa on 2 vajaata häkkivarastoa (kellarikerroksessa molemmat), uudessa osoitteessa yksi. Erikoisen isoja huonekaluja ei ole - 3 istuttava sohva, kuuden hengen ruokapöytä, 6 tuolia, kaksi lipastoa, tv-taso + televisio, kirjahylly, keittiön irtotavarat + muu irtaimisto, 3 polkupyörää. Muuttoauton saa ajettua oven eteen Mänttä-Vilppulassa, Helsingissä kadunvarsipysäköinti saattaa estää suoraan oven eteen pysäköinnin. Muuttopäivällä ei ole niin tarkkaa, kuun toinen viikonloppu olisi hyvä. Tarvitaan kantajia myös sekä muuttolaatikoita mutta pakkaamisessa ja purkamisessa ei tarvita apua. Mänttä-Vilppula keskusta, kerrostalo. Kallio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Salla, 30 m² yksiö
Muutettava asunto on opiskelija-asunto, jossa isoimmat huonekalut 120 cm sänky, kulmasohva vuodemekanismilla, jonka saa kolmeen osaan, kaksi 80 cm leveää kirjahyllyä sekä neljän hengen ruokapöytä. Pakkaan tavarat itse etukäteen. Omasta takaa kantajia on 2-3, joten mahdollisesti on tarvetta yhdelle kantomiehelle kuljettajan lisäksi. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen. Kaikki huonekalut ovat mahtuneet hissiin. Niemelänkangas-Korvanniemi, rivitalo. Salla keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!