Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 50 000 muuttoa

Yli 10 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Marraskuu
Joulukuu
Tammikuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Kuopiosta Helsinkiin sujui ongelmitta ja edullisesti. Aikataulut pelittivät ja muutto sujui nopeasti, palvelu oli asiallista.

Muutto Kuopio - Helsinki

Muutto sujui hienosti. Suosittelen👍

Muutto Vaala - Tornio

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

19. lokakuuta 2019
  Mistä luotettava muuttofirma? 10 000 arvostelua paljastaa jyvät akanoista Lue »
12. syyskuuta 2019
  Mistä paras muuttopalvelu? 5 ihanaa muuttoa: "Muuttomiehet toivat jäätelöä!" Lue »
12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 50 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyväskylä - Ähtäri, 103 m²
Yhteydenotot sähköpostitse. Työaikana en voi käyttää omaa puhelintani ollenkaan, joten minua ei tavoita yleensä päivisin puhelimitse. Jyväskylän asunnosta tehdään osamuutto eli asuntoon jää asumaan yksi perheen pojista. Näin ollen pinta-ala ei kerro tavaran määrästä. Alakerran tavarat on jo pakattu laatikoihin ja kannettu remontin tieltä autotalliin. Isoimpia tavaroita ovat kirjahylly, sohva ja kaksi sänkyä (80 cm ja 160 cm leveät). Osa tavaroista - erityisesti särkyvistä - kulkeutuu Ähtäriin jo ennen muuttoa omalla autolla. Pesukone jää Jyväskylään, mutta kuivausrumpu saattaa lähteä mukaan. Kuivausrumpu on myös autotallissa. Molemmissa päissä on mahdollista saada auto lähelle ovea ja paikalla on myös vähintään 3 kantajaa. Näin ollen auton lisäksi riittää kuljettaja. Itsellämme on myös nokkakärryt käytössä muutossa. Keljo-Ristonmaa, rivitalo. Ähtäri keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Vihti, 46 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä kotimuutto Vantaalta Vihtiin. Asukkaaasta itsestään ei ole kantoavuksi. Kaksi kantomiestä riittää, jos kuljettaja osallistuu kantamiseen, niin yksi hänen lisäkseen. Painavimmat tavarat ovat 6 hengen kulmasohva (saa jonkin verran taitettua ) 4 hengen ruokapöytä, pesukone, 90 cm leveä sänky, sekä piironki. Loput tavaroista ovat laatikoissa tai jätesäkeissä. Tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa emme tarvitse apuja, kunhan tavarat saadaan siirrettyä huoneistosta toiseen. Muuttoauton, saa Vantaalla rapun oven eteen. Yhdet pitkät suorat rappuset toiseen kerrokseen, ei hissiä. Vihdin päässä kyseessä on rivitalon päätyhuoneisto kiinteistön parkkipaikan vieressä, joten auton saa lähelle huoneistoa. Tavaroita voi kantaa etuoven tai takaoven kautta. Toiveena olisi, että muutto onnistuu yhdellä ajokerralla, joten pieni pakettiauto ei riitä, vaan pitää olla pidennytty iso pakettiauto tai pieni kuorma-auto, jotta iso sohva mahtuu mukaan. Kivistö, kerrostalo. Vihti Kirkonkylä, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Ähtäri, 40 m² kerrostalo yksiö
Kotimuutto Tampereelta Ähtäriin, kaikki huonekalut tulevat mukaan. Kantoapua ja kuljetusapua tarvitaan sekä muuttolaatikoita. Osmonmäki-Petsamo, kerrostalo. Ähtäri keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Virolahti - Vantaa, 43 m² kaksio
Tarvitse autoa siirtää isommat tavarat. 1 mies avuksi. Pienet tavarat tarkoitus siirtää omalla henkilöautolla. Isommat tavarat olisi: Kahden hengen sohva, vuodesänky, kaksi pöytää, 2 hyllyä (1 metrin hyllyt), matto, tv sekä kaksi polkupyörää. Virolahti keskusta, rivitalo. Tikkurila, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 51 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!