Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 50 000 muuttoa

Yli 10 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muutto alkaa kuvailemalla helppokäyttöiselle lomakkeelle muuttopalvelun tarpeesi.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja näet arvosteluista miten aikaisemmat muutot onnistuivat.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Jokainen muutto on yksilöllinen. Valitse sopivin muuttopalvelu ja sovi yksityiskohdat.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää sopivin muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Valitse niiden avulla muuttopalvelu johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Elokuu
Syyskuu
Lokakuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin käyttämällä asianmukaista muuttopalvelua. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Palveluhenkistä luotettavaa palvelua.10....

Muutto Lapua - Seinäjoki

Erittäin hyvä ja nopea palvelu. Paras muuttoni tähän asti.

Muutto Nokia - Nivala

Ei kertakaikkiaan mitään valittamisen aihetta. Muuttomiehet olivat oikein mukavia ja tiedonkulku toimivaa. Muutto meni loistavasti.

Muutto Lahti - Somero

Tavoita kaikki muuttofirmat yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

12. elokuuta 2019
  Muuttomyyttien murtajat: 5 yleisintä myyttiä muuttopalvelun käytöstä Lue »
15. heinäkuuta 2019
  Ahdistaako muutto? Lue miten muuttofirma auttoi näitä ensikertalaisia - 3 muuttotarinaa ja hinnat Lue »
22. toukokuuta 2019
  Kolmion muutto luotettavasti ja edullisesti: "Olimme stressanneet muuttoa etukäteen" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 50 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Alla on poimintoja suosituimmista paikkakunnista, joita klikkaamalla pääset lukemaan palvelun käyttäjien kokemuksista.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Eckerö - Lempäälä, 56 m² kerrostalo kaksio
Pyydän tarjousta äitini puolesta: Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä (jos kuljettaja osallistuu kantamiseen, yksi mies lisäksi todennäköisesti riittää). Kevyttä tavaraa voidaan kantaa osin omalla väelläkin. Suurin siirrettävä huonekalu on vanha peilipiironki (otetaan ehkä toiseen kyytiin, kun saadaan asunnosta siirrettyä ulos), lisäksi pyykinpesukone ehkä painavin. Yksi lasivitriini. Runkopatjasänky, pieni pakastinkaappi, pari muuta kaappia. Piirongin, lasivitriinin ja joidenkin muiden tavaroiden suojaamiseen muovikelmu olisi varmaankin hyvä. Lähtöosoitteessa hissi on pieni, alaspäin todennäköisesti kannettava enemmän kuin uudessa osoitteessa ylös - uudempi talo ja suurempi hissi. Varastotavaraa ei ole. Muuttopäivästä voidaan sopia, toiveena heinäkuun ensimmäinen viikko kuitenkin. Eckerö keskusta, kerrostalo. Lempäälä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Janakkala, 53 m² kaksio
Tarjouspyynnössä kaksi ehdotettua päivää. Koko huoneiston irtaimisto muutetaan. Kuljettajan lisäksi kaksi - neljä muuttomiestä. Muuttolaatikoita tarvitsemme 80 kappaletta. Irtaimistossa antiikkia, taidelasia, tauluja sekä kristallikruunuja. Kodinkoneista tulee mukaan astianpesukone, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa oven eteen. Kerrostalossa on kaksi varastokoppia, joiden irtaimisto tulee myös mukaan. Pohjois-Haaga, rivitalo. Väli-Janakkala, rivitalo.
Asiakas sai 10 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kökar - Helsinki, 42 m² kerrostalo yksiö
Muuttoon kuuluu asunnon lisäksi parveke, jossa mm. koriste tiiliskiviä sekä pieni ulkodivaani. Makuuhuoneessa on sänky, joka on laitettu osiin ja on siis helppo kantaa ja menee pieneen tilaan. Kirjahylly ja kirjoituspöytä myös menevät osiin, pöydässä on pukkijalat ja kirjahyllyssä vain levyjä jotka ovat seinässä metallisilla kiskoilla. Näiden lisäksi on pieni kahden istuttava sihva ja yksi nojatuoli, sekä yksi arvokas kahvipöytä. On muutama arvokas taideteos joista yksi varsin kookas, noin 170 cm leveä. Jos ei sada niin taulut voi viedä kyllä asuntoon myös kävellen, se on niin lähellä, kävellen noin 200 metrin päässä, mutta ylämäen päällä. Sen lisäksi on kasveja ja kirjoja ja astioita ja vaatesäkkejä. Vuokraan jonkun verran muuttolaatikoita, mutta minulla on säästössä viime muuton pahvilaatikot ja pakkausmateriaalejakaan en tarvitse. Auton saa pihalle suoraan oven eteen ja perillä auton saa joko kadulle tai sisäpihalle josta sitten kulku takaoven kautta. Kökar keskusta, kerrostalo. Lauttasaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pertunmaa - Raahe, 80 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsen Pertunmaalta Raaheen muuttoon oikeastaan vain pakun ja kuskin. Tavaroita on kohtuullisen vähän: pientä irtotavaraa, tyttäreni lelut sekä pieni Ikean lasten lelulaatikosto, mahdollisesti yksi nojatuoli. Sekä minun ja tyttäreni vaatteet, joita on myös kohtuullinen määrä. Kaikki on pakattu valmiiksi. Eli käytännössä selviän kantohommista itsekin. Pertunmaa keskusta, kerrostalo. Raahe keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 22 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!