Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 75 000 muuttoa

Yli 20 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Marraskuu
Joulukuu
Tammikuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tehokas muutto, kaikki sujui ilman ongelmia. Ripeitä, huolellisia ja ystävällisiä muuttohenkilöitä!

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Pianon siirto tehtiin ammattitaidolla ja nopeasti. Ystävällinen palvelu.

Muutto Kauniainen - Hämeenlinna

Kaikki meni loistavasti

Muutto Hamina - Kotka

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Ajankohtaista

18. lokakuuta 2020
  Muuttajat paljastavat millaisia muuttofirmat ovat 2020-luvulla. Lue 3 tarinaa ja katso hinnat! Lue »
14. lokakuuta 2020
  Yksiön muutto – hintavertailussa peräkärry, pakettiauto ja muuttofirma Lue »
4. lokakuuta 2020
  Edullinen muutto – 5 parasta tapaa säästää muutossa Lue »
30. syyskuuta 2020
  Muuttopalvelu alle 200 eurolla - voiko olla mahdollista? Katso hintaesimerkit ja arvostelut Lue »
24. syyskuuta 2020
  Muuttajan muistilista auttaa tekemään parhaan muuton ikinä Lue »
16. syyskuuta 2020
  Oletko muuttamassa? Lue tämä ensin - "Muutto tuntui helpolta, kun oli ammattitaitoista osaavaa palvelua" Lue »

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 75 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Espoo - Kaavi, 59 m² kaksio
Tarvitsen kantajat molemmissa päissä. Pesukone, parisänky, 3 isompaa olohuoneen kaappia, 3 lipastoa, tv-taso, nojatuoli, 3 cd-tornia, tietokonepöytä, olohuoneen pöytä ja keittiön pöytä + 4 tuolia, ei sohvaa eikä varastotavaraa. Muut tavarat pakattu muovi- ja tukeviin pahvilaatikoihin, vaatteet jätesäkkeihin Viherlaakso, rivitalo. Kaavi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 48 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Myrskylä, 75 m² kerrostalo kolmio
Muutamme 1. päivä 3h+k asunnosta (75neliöö) kerrostalon toisesta kerroksesta ja hissi on käytettävissä, sänky on ainoo joka ei hissiin mahdu. 4h+k+sauna rivitalo on uusi asuntomme. Välimatkaa on 83km. Asuntomme lisäksi on kellari jossa on myös tavaraa. Vantaalla auton saa rapun eteen ja myrskylän suunnalla n. 10m ovesta. Ainakin kaksi kantajaa on omasta takaa, ja muuttolaatikoita emme tarvitse. Hakunila, kerrostalo. Myrskylä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vimpeli - Helsinki, 30 m² kerrostalo yksiö
Muutan putkiremontin tieltä yksiöstä kaksioon. Mukaan tulee 120cm leveä runkopatjasänky, kolmeen osaan purettu kirjahylly, keittiön "baaripöytä" ja kolme tuolia, sohva, pesukone sekä muuttolaatikoita. Jonkin verran kodin irtaimistoa jätän asuntoon. Kilpailutan muuton kuljetuksineen ja muuttomiehineen. Muuttoaika välille 5. -13. päivä. Tällä hetkellä taloyhtiössä on jo remontti meneillä, joten arkisin päiväaikaan se voi jonkin verran haitata muuttoa. Vimpeli keskusta, kerrostalo. Kallio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuusankoski - Kouvola, 65 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa yksi kantaja (16 v) ja äiti kantaa vain kevyempiä. Eli kuljettajan lisäksi tarve mahdollisesti yhdelle muuttomiehelle. Kannettavana mm. pesukone, sänky 160 cm, sohva, tv taso, 2 lipastoa, keittiönpöytä ja tietokonepöytä. Muuttoauton saa oven eteen. Varasto 4 kerroksessa. Ei tarvetta pakkausavulle. Hissitön talo. Kotiharju-Ruhjonmäki, kerrostalo. Kouvola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!