Muuttopalvelu Päijät-Häme


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Päijät-Hämessa, paikkakunnalle Päijät-Häme tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Päijät-Hämessa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Päijät-Häme »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Päijät-Hämessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Päijät-Hämessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea yhteydenotto ja edullinen. Muutto sujui vaivatta ja kuljettaja auttoi tavaroiden kantamisessa. Suosittelen ehdottomasti

Muutto Kotka - Kuopio

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

olemme tyytyväisiä kaikki sujui erinomaisesti

Muutto Liminka - Keminmaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Päijät-Hämessa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mäntyharju - Jyväskylä, 80 m² rivitalo kolmio
Tarvitsisin muutto/kantoavun sekä mahdollisesti myös muuttolaatikot. Pakkaan tavarat valmiiksi ja puran myös kohteessa. Muutan 80m2 kokoisesta rivitaloasunnosta (2 -tasossa) suurin piirtein vastaavan kokoiseen rivitaloasuntoon Jyväskylässä. Etsin parhaillaan asuntoa Jyväskylästä, jonka vuoksi tarkempi osoite ei ole vielä tiedossa. Mäntyharju keskusta, rivitalo. Jyväskylä keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Posio, 58 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa on kaksi kantajaa. Tarvitaan lisäksi riuskoja kantajia. En tarvitse muuttolaatikoita, mutta joitain huonekaluja kuten parisänky pitää ehdottomasti pakata jotenkin. Huonekaluja ovat 180 cm parisänky, 2 isoa lipastoa, pitkä divaanisohva, pesukone eli tarvitaan iso auto. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa osoitteissa. On varastotilaa. Martinlaakso, kerrostalo. Posio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Viitasaari, 56 m² kerrostalo kaksio
Pienkerrostalo maantasalla, pienet raput ennen ovea, noin 10. Oven eteen pääsee, poiketen kuvasta, aita poistettu puskasta, puskia poistettu ja se antaa enemmän tilaa käytävälle. Tänne muuttaessa ajettiin isolla pakulla sujuvasti eteen. Divaanisohva, divaani irrotettava, arkku, lavapöytä, tv ja taso, keinutuoli, 160 cm jenkkisänky,lipasto, pesukone, tuet tallessa, 2 keittiöntuolia, mikro, muutama lamppu katosta, terassilla 4 tuolia, pinottavat, kuvassa 2 päällekäin, kaasugrilli ehkä?, terassin jakkara. 20-25 banaanilaatikkoa, jätesäkeissä vaatteet yms, polkupyörä. Jkl päässä ainakin kaksi naista auttamassa, Viitasaarella enemmän apuja tarvittaessa. Asunnon pitää olla tyhjä vasta 30. päivä että jos jotain henkilöautoon sopivaa jää, ei haittaa. Kuokkala-Ristikivi, kerrostalo. Viitasaari keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rääkkylä - Joensuu, 90 m² omakotitalo
Omia kantajia on 5-7, tarvitaan vain muuttoauto ja kuljettaja. Lähtöpaikassa autoa ei saa oven eteen. Rääkkylä keskusta, omakotitalo. Kanervala, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Päijät-Häme

Päijät-Hämessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Päijät-Häme »