Muuttopalvelu Päijät-Häme


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Päijät-Hämessa, paikkakunnalle Päijät-Häme tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Päijät-Hämessa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Päijät-Häme »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Päijät-Hämessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Päijät-Hämessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!

Muutto Ylöjärvi - Tampere

Ammattilaisia, pomo oli pomo, ystävällisiä, homma hoitui hienosti pitkästä muuttomatkasta huolimatta.

Muutto Hämeenlinna - Oulu

Ammattimaista työtä, tavarat siirtyivät nopealla tahdilla uuteen osoitteeseen. Ei edes se, että lähtöosoitteessa oltiin hissittömän talon neljännessä kerroksessa, saanut tehokasta asennetta hyytymään. Fiksu ja ammattimainen porukka joka tavalla.

Muutto Nokia - Nokia

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Päijät-Hämessa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Joensuu - Kontiolahti, 50 m² kaksio
Muutettavia huonekaluja: Malm kuusi laatikkoinen lipasto(suuri), suuri kokoinen tietokonepöytä, 8 laatikkoinen lundia lipasto, 43" tv, 4 lokeroinen kallax hylly, suurikokoinen canvas taulu,jalkalamppu, tietokone + näyttö. muuta pientä tavaraa. useimmat pienet tavarat kuten liinavaatteet sekä vaatteet saan kuljetettua itse henkilöautolla. Osoite johon muutetaan on rivitalo, pihatie aika kapea joten ei välttämättä kuorma-autolla pääse. eikä tavaraa paljoa olekkaan. itse olen apuna kummassakin päässä. Joensuu Keskusta, rivitalo. Kontiolahti, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kajaani - Tervo, 60 m² omakotitalo
Muutto Kajaanista Tervoon. Kajaanissa omakotitalo, melkein kaikki tavarat alakerrassa. Ei hurja määrä tavaraa, toivon pakkausta, lamppujen, pesukoneen irrotusta ym. Mahdollisimman ns. "helppo muutto" minulle. Tervossa pääsee suoraan oven eteen, ei portaita. Siellä jos onnistuu ainakin yhden lampun asennus plus pesukone. Kajaanista lähtee suunnilleen 2 x pieni pakastin, ei jääkaappi, keittiön pöytä, 3 paksua nukkumapatjaa, ei sänkyjä, koirahäkkejä jotka voi laittaa lyttyyn, pikkuhylly, TV ja lipasto, pari pikkupöytää, tuoleja, pikkutavaraa vähän ja vaatteita. Kuntopyörä. Olohuoneesta ja keittiöstä verhot. Autonrenkaat, muutama iso säkki koivuklapeja. Omasta takaa ei muuttoapuja, eli toiveena koko palvelu. Muuttoajankohta voidaan sopia maaliskuun loppu / huhtikuun alku melkein mihin vain, ei tiettyä päivää. Lehtikangas, omakotitalo. Tervo Keskus-Eliaksela, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pälkäne - Tampere, 80 m² kolmio
Ei kantoapua. Pyykinpesukone painavin. 6askelmaa taloon tultaessa ja korkeahko yksi askelma. Saa ajettua ovien eteen. Monta muuttaa samana päivänä Tampereen osotteeseen. On varasto en osaa sanoa miten paljon sinne tavaraa. Vain osa tavaroista muutetaan. Ei ole sohvaa eikä kirjahyllyä painava vanhanaikane pirttipöytä. Pälkäne keskusta, rivitalo. Härmälä-Rantaperkiö, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joensuu - Nurmes, 45 m² rivitalo kaksio
Ilmeisesti en saa muuttoapua. Pyrin pakkaamaan itse kaikki tavarat. Suurin huonekalu on sohva (kolmen istuttava) pihakuistilla on pöytä ja kuusi puutarhatuolia. Polkypyörä. Pyykinpesukone. Nurmekseen pyrin järjestämään vastaanottamaan muutaman ystävän. Joensuussa auton saa ajettua oven eteen, Nurmes vielä auki, en ole nähnyt asuntoa. Noljakka, rivitalo. Nurmes keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Päijät-Häme

Päijät-Hämessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Päijät-Häme »