Kilpailuta mukavampi muutto


Yli 250 000 muuttoa

Yli 70 000 arvostelua
1. Jätä tarjouspyyntö

Muuttopalvelut odottavat tarjouspyyntöäsi. Selkokielinen lomake auttaa sen laatimisessa.

2. Lue tarjoukset ja arvostelut

Saat tarjouksia ja arvostelut kertovat miten muuttopalvelut ovat aikaisemmin toimineet.

3. Valitse sopivin muuttopalvelu

Keskustele muuttopalveluiden kanssa, sovi yksityiskohdat ja valitse muuttoosi sopivin.

Kaikki mitä muutto vaatii

Muutto alkaa Muuttomaailmasta. Se on helpoin tapa löytää muuttopalvelu olipa kyseessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaanmuutto. Palvelusta löytyy kaikki tarvittava tieto siitä mitä muuttaminen vaatii. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia ja näet muuttofirmojen saamat arvostelut.

Muista vilkaista myös mitkä muuttolaatikot sopivat muuttoosi sekä muuttajan muistilista, joka ohjeistaa mitä ja milloin pitää muutossa muistaa tehdä. Palvelun avulla löydät lisäksi sopivan pienvaraston läheltäsi.

Miksi käyttää palvelua?

 • Säästät rahaa ja hermoja

  Muutot kilpailuttamalla säästää rahaa. Muuttofirmojen hinnat ja laatu voivat vaihdella paljonkin riippuen muuton vaatimuksista.

 • Luotettavat muutot

  Muuttotarjousten yhteydessä voit tutustua muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Löydät niiden avulla muuttopalvelut johon voit luottaa.

 • Ilmainen ja riskitön

  Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja riskitöntä. Maksat vain valitsemallesi muuttofirmalle kun muutto on suoritettu.

 • 98 % suosittelee

  Muuttomaailma on Suomen suurin muuttojen kilpailutuspalvelu, ja jopa 98 % käyttäjistämme suosittelee palvelua.


”Käytin muuttopalvelua ensimmäistä kertaa enkä ikinä enää muuta ilman.”


Halutuimmat muuttopäivät — varaa omasi nyt

Suosituimmat muuttopäivät ovat viikonloput ja kuukauden vaihteet, jotka täyttyvät muuttofirmojen kalentereista nopeasti. Varmista itsellesi sopivin muuttopäivä - mitä aikaisemmin toimit, sitä enemmän sinulla on valinnan varaa. Helpota muuttostressiä varaamalla, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot ja muuttopalvelut

Muutot sujuvat helpommin valitsemalla asianmukaiset muuttopalvelut. Katso mitä palveluja on tarjolla ja lue miten kotimuutot helpottuvat niitä hyödyntämällä.

Lue lisää muuttopalveluista

Muuttaminen on mukavaa

Muuttaminen vaatii runsaasti aikaa ja suunnittelua. Hyvin valmistautumalla sen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaavaa. Tutustu oppaisiimme ja vinkkeihin.

Lue lisää muuttamisesta

Tutustu oppaisiin ja vinkkeihin

Muutto-oppaissa käsittelemme kaikkea muuttoon liittyvää ja jaamme ajankohtaisia vinkkejä. Joskus käsittelemme muuttoa myös vähän eri näkökulmasta.

Lue suositut muuttovinkkimme

Muuttajan muistilista

Muutossa suunnitelmallisuus ja ennakointi palkitaan. Muuttajan muistilista on paras apurisi onnistuneessa muutossa. Lue ja tulosta talteen hyvissä ajoin.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Löydä lähin pienvarasto

Tilapäinen tarve tavaroiden varastointiin? Onneksi sopiva pienvarasto löytyy helposti. Karttasovelluksestamme löydät nopeasti lähimmät pienvarastot ja niiden yhteystiedot.

Siirry karttasovellukseen

Muuttolaatikot

Millaiset muuttolaatikot ovat parhaat juuri minun muuttooni, paljonko ne maksaa ja mistä ne voi hankkia? Vertailussa mukana pahviset sekä muoviset muuttolaatikot.

Tutustu muuttolaatikoihin

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä kokemus ja positiivinen meininki

Muutto Espoo - Kauniainen

Erittäin ammattitaitoinen ja mukava muuttopalvelu. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Siilinjärvi - Espoo

Tehokkaita miehiä. Kaikki sujui, kuten sovittu. Käytän ko. Muuttofirmaa jatkossakin, jos tarve.

Muutto Espoo - Lappeenranta

Tavoita kaikki muuttopalvelut yhdellä tarjouspyynnöllä

Mukavammat muutot koko maassa

Jo yli 250 000 muuttajaa on kilpailuttanut muuttonsa Muuttomaailma.fi:ssä. Muuttofirmat ovat jatkuvasti liikkeellä ympäri Suomea, valmiina töihin aina siellä missä ovat ja sen vuoksi on aina kannattavaa kysyä tarjouksia myös muuttopaikkakunnan ulkopuolisilta muuttofirmoilta. Muuttomaailma.fi:ssä tarjouspyyntö tavoittaa kerralla yli 300 muuttofirmaa ympäri Suomea.

Kaupungin sisäinen muutto hoituu monesti paikkakunnan oman muuttofirman avulla mutta muuttopalvelut usein löytyvät myös ulkopaikkakunnilta. Varsinkin kaupungista toiseen muuttaessa sopivin muuttofirma voi löytyä kummasta tahansa kaupungista, niiden väliltä tai lähettyviltä.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Parainen - Turku, 98 m² rivitalo
Noin 20-30 lihalaatikollista tavaraa. 180cm sänky(patja 180cm+2x90cm runkopatjaa), yöpöytä, 3-hk nahkasohva, pienempi 3-hk vuodesohva, pallotuoli, n.2,5m kevyt kangastaulu, pieni oh-pöytä, 4 lipastoa joista isoin 4-laatikon Ikea malm, 2 isohkoa grilliä, 1,2 m2 kevyt minikasvihuone, 4-hk terassipöytä+tuolit, 2-hk pieni terassipöytä+tuolit, vanha Pianpeili, simppeli keinutuoli, muutama matto, polkupyörä, autonrenkaat, 32" taulutv ja n.180cm avohyllykkö. Ehkä vielä jotain pientä, mitä ei nyt tule mieleen. Nyssykät kuten vaatteet, pyyhkeet jne kuljetan luultavammin itse. Rivarin oven eteen ei mahdu pakettiautoa isompaa, joten muutto n.10-15 m päästä ovelta. Grillit sekä muut ulkotavarat saa takapihalta naapurin pihan oikaisemalla. Turussa tavarat puretaan autotalliin, minkä eteen pitäisi pienellä kuorma-autolla päästä. Muutto seuraavan kahden viikon aikana, pystyn tarkentamaan päivää vasta kuun alussa. Pystyn joustavasti valitsemaan muuttopäivän kellon ajasta ja päivästä riippumatta. Tämä on väliaikainen muutto ja samat tavarat muutetaan taas kolmen kuun päästä Lietoon rivarikolmioon. Eli saa laittaa tarjouksia tuplamuutosta. Tarvetta on autolle mihin nämä mahtuu ja kuskille sekä yhdelle kantajalle kuskin lisäksi. Parainen keskusta, rivitalo. Nummi-Ylioppilaskylä, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Isokyrö - Vantaa, 91 m² kerrostalo
Muutossa parisänky, kulmasohva, sohvapöytä, makuuhuoneen piironki ja seinäpeili, tv-taso, tv, kevyt piironki ilman laatikostoja, pesukone. Auton saa ajettua ovien eteen, hissi on kuitenkin pieni (sinne mahtuu vain esim. 3 henkilöä). Varastotilan tavaroiden kuljettamisen hoidamme itse. Pakkaus tai purkuapua emme tarvitse vain kuljetuksen uuteen kohteeseen ja siellä em. makuuhuoneen piirongin ja pesukoneen kuljettamisen alakerran varastotilaan. Muuttolaatikoita tai pakkaustarvikkeita emme myöskään tarvitse. Isokyrö keskusta, kerrostalo. Tikkurila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Miehikkälä - Kerava, 81 m² rivitalo kolmio
Päivämäärä ei ole ihan vielä varma, mutta kuitenkin arkipäivä. Muutossa tulee isoimpina tavaroina pyykinpesukone ja kuivausrumpu, kevyt digipiano (40 kg), 2 moottorisänkyä, 3 henkilön istuttava/2 henkilön vuodesohva (painava) Rivitalon etupihan ovelle pääsee muuttoautolla ja takapihan kautta voi tarvittaessa myös vuodesohvan siirtää. Kerrostalon rapun eteen pääsee muuttoautolla (talon ensimmäinen rappu tieltä päin tullessa). Pieni varasto johon itse muutetaan varastotavaroita. Lähtöpään asunto on 2 kerroksinen rivitaloasunto 95m, uusi asunto 81 m2, kaikkia tavaroita ei muuteta (tai jo muuttopäivään mennessä on ylimääräiset tavarat viety pois). Tarjouksen voi antaa kolmena eri versiona: 1. pelkästä muutosta (kuljettaja ja 1 kantomies) 2. muutosta (kuljettaja ja 1 kantomies) sekä laatikoita 30 kpl 3. muutosta (kuljettaja ja 1 kantomies) sekä laatikoita 50 kpl Muutossa olemme itse mukana (2 henkilöä) Miehikkälä keskusta, rivitalo. Kerava keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Pedersören kunta, 55 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen muuttopalvelun: kantajat + kuljetus. Lisäksi tarvitsen muuttolaatikoita. Suurimmat yksittäiset siirrettävät esineet: 2m pitkä ruokapöytä, osiin menevä vuodesohva, 120cm runkopatja, sähköpiano (menee osiin) ja pyykinpesukone. Kaikkien näiden pitäisi mahtua hisseihin molemmissa osoitteissa. Lisäksi auton saa oven eteen molemmissa osoitteissa. Asunnon lisäksi muutettavana myös katutasossa oleva häkkivarasto, jossa muutama laatikko ja vaatesäkki. Muuttopäivä voi joustaa parhaimman tarjouksen mukaan. Pohjois-Leppävaara, kerrostalo. Pedersören kunta keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muutto tänään ja säästä rahaa!