Muuttopalvelu Etelä-Pohjanmaa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Etelä-Pohjanmaalla.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Etelä-Pohjanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Etelä-Pohjanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Etelä-Pohjanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Puhelimessa myynti ja neuvottelu hyvä. Kuljettaja ystävällinen ja joustava. Ammatillisesti hoidettu toiminta kokonaisuus.

Muutto Tampere - Iisalmi

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Etelä-Pohjanmaalla

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Petäjävesi - Jyväskylä, 100 m²
Ei montaa huonekalua, vain osa tavaroista. Paljon vaatesäkkejä. Ei tarvitse muuttolaatikoita tms. Yksi kantomies kuskin lisäksi. Auton saa ajettua molemmissa osoitteissa ovelle. Kaksi painavaa lipastoa. Ei pesukoneita tms. Petäjävesi keskusta, rivitalo. Ritoniemi-Lohikoski, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Forssa - Forssa, 35 m² kerrostalo yksiö
Omia kantajia on 2. Toivoisin kuljettajan lisäksi yhden kantomiehen. Isoimmat huonekalut 160 leveä jenkkisänky, jossa kaksi 80 cm runkosänkyä ja 160 cm leveä runkopatja, sekä 210 cm leveä sohva. Isoimmista kodinkoneista ainoastaan pesukone muutetaan. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Asunnon lisäksi pieni häkkivarasto, josta kannan tavarat luultavasti ennen muuttoa asuntoon sisälle. Tölö, kerrostalo. Forssa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Heinävesi - Koskenvarsi, 80 m² omakotitalo kolmio
Kotimuutto. 2 aikuista ja 2 lasta. Aikuiset pystyy avustamaan kantamisessa. Ei tarvetta muuttolaatikoille. Perus ok- talosta muutto, tavaraa ei ole älyttömästi, koska paikka josta muutetaan on oma, ei tarvitse viedä mukana kaikkea mahdollista. Isompia tavaroita on: parisänky, sänkyjä 5, lipastoja, keinutuoli, pesukone, tv, pakastin. laatikoita on jonkinverran, muovilaatikkoa ja banaanilaatikkoa. Heinävesi keskusta, omakotitalo. Koskenvarsi, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Huittinen - Rauma, 40 m² kerrostalo yksiö
Siirrettävänä olisi vain kaksi huonekalua, kolmen hengen vuodesohva, joka tarvitsee jonkinmoisen muovisuojan ympärilleen (valkoinen) ja sänky, leveys 90c cm. Huittisten päässä ongelmana ovat sohvan paino ja rappuset, joissa on kaksi tasannetta, joten sohvan kääntö on verrattain hankalaa. Rauman päässä vain nosto autotalliin säilytykseen. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa päissä, kantajia ei ole omasta takaa. Huittinen keskusta, kerrostalo. Rauma keskusta, autotalli.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Etelä-Pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Etelä-Pohjanmaa »