Muuttopalvelu Etelä-Pohjanmaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Etelä-Pohjanmaalla.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Etelä-Pohjanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Etelä-Pohjanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Etelä-Pohjanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikka olin jo muuttostressissäni valmistautunut täyteen katastrofiin pakkaussekoilujeni vuoksi. Mutta mukavien muuttomiesten tultua loppui kyllä stressi siihen paikkaan, kun huomasi että heillä oli homma hallussa. Erinomaista palvelua ja kaikki hoitui sovitusti (tai paremminkin), tällaisen muuton haluaisin ehdottomasti seuraavallakin kerralla!

Muutto Helsinki - Helsinki

Sujuva, nopea ja ystävällinen palvelu.

Muutto Turku - Turku

Loistavaa palvelua, suosittelen. Samuel on asiansa osaava ja miellyttävä mies. ❤ Suuret kiitokset hänelle ja apupojalle.

Muutto Huittinen - Lappeenranta

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Etelä-Pohjanmaalla

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kärsämäki - Pyhäntä, 50 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa löytyy kantajia pienemmillä laatikoille yms. Mutta kaksi kantomiestä tarvitsisin pyykinpesukoneelle, sängylle, lipastolle ja sohvalle. Purkamisessa tai pakkaamisessa en tarvitse apua. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Kärsämäki keskusta, rivitalo. Pyhäntä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kökar - Helsinki, 27 m² kerrostalo yksiö
Muutamme kahdesta yksiöstä yhteen kaksioon, mutta mukaan tulee vain osa tavaroista. Muuttokuormassa painavia esineitä ainoastaan yksi sohva, yksi pesukone, yksi tv sekä yksi ikea malm lipasto (sänkyjä tms ei muuteta), tämän lisäksi lähinnä vaatteita, astioita ja keittiön tuolit. Pakkaamme kaiken valmiiksi hyvissä ajoin, emme tarvitse muuttolaatikoita ja voimme myös itse auttaa kantamisessa (meitä siis 2henk). Kaikissa kohteissa muuttoauton saa ajettua oven eteen eikä meillä ole erillisiä varastoja tyhjennettävänä. Kökar keskusta, kerrostalo. Jätkäsaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Aura - Taivassalo, 88 m² omakotitalo kolmio
Omasta takas kantajia 0-2, kodinkoneita mm. pesukone, lisäksi sähköpiano, huonekaluja. Myös kahden tallin tavaroita mm. joitain työkaluja. Ja tietenkin laatikoita sis. kirjoja, astioita ja pientä roinaa. Ehkä kaksi muuttomistä olisi hyvä olla. Aura keskusta, omakotitalo. Taivassalo, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savukoski - Joensuu, 39 m² kerrostalo yksiö
Tarvitsen muuttoauton kuskilla, muuttolaatikoita ja kantajat. Pakkaan ja puran laatikot itse. Huonekalut: 180cm leveä jenkkisänky. 3n istuttava nahkasohva. Tyynyt voi irroittaa. Sohvaa ei saa osiin. ruokapöydän tuoleja n 6kpl. pyöreä ruokapöytä Artek, saa osiin. 3 ikean laatikkolipastoa (malm). iso TV. astioita. matto. vaatteet. kengät. kirjoja ja pikkutavaraa kellarissa, 1 kerros alaspäin. Isohkolla muuttoautolla pääsee ovien eteen. Savukoski keskusta, kerrostalo. Joensuu Keskus, Pohjoinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Etelä-Pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Etelä-Pohjanmaa »