Muuttopalvelu Keski-Suomi


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Keski-Suomissa, paikkakunnalle Keski-Suomi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Keski-Suomissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Keski-Suomi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Keski-Suomissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Keski-Suomissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pianon siirto tehtiin ammattitaidolla ja nopeasti. Ystävällinen palvelu.

Muutto Kauniainen - Hämeenlinna

Sovitussa aikataulussa pysyttiin ja tehokkaita muuttomiehiä 2 kpl:tta.

Muutto Lohja - Paimio

Hyvillä mielin kantoivat tavarat, erittäin ystävällisiä kavereita. Homma sujui nopeasti ja moitteetta, tulivatkin luvattuna aikana. En voi kuin suositella!

Muutto Kemi - Keuruu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Keski-Suomissa

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Luoto - Lahti, 39 m² kerrostalo yksiö
Olen muuttamassa yksin, eikä minun lisäksi ole muita kantajia. Itse pystyn kantamaan lähinnä laatikoita ja muuta kevyttä, mutta painavien tavaroiden kantajaksi minusta ei ole. Muutettavaa tavaraa on noin 7 laatikollista, pientä irtosälää, parisänky, ruokapöytä+neljä tuolia, TV taso, vetolaatikosto, "sohva" joka on purettu osiin metalliputkiksi, pyykinpesukone, parvekepöytä+2 tuolia jne. Mahdollisti myös muuta irtaimistoa, joka on helppokantoista. Auton saa parkkiin oven eteen. Luoto keskusta, kerrostalo. Kartano-Paavola, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pelkosenniemi - Pori, 63 m² luhtitalo kolmio
Muutto tapahtuu luhtitalon alakerrasta (maataso). Kohteena on kerrostalon eka kerros. Muuttoauton saa asuntojen oven eteen. Kaikki mahdollinen on pakattu banaani- tai muovisiin muuttolaatikkoihin. Suuremmat tavarat: Pesukone, pienehkö kulmasohva jonka saa paloiteltua osiin, tv -taso, 4h keittiön pöytä/tuolit, kaksi lipastoa(50x80x100, 50x160x80),160cm jenkkisänky, kaksi yöpöytää, 2h parvekekalusto, polkupyörä. Asuntoon kuuluu ulkovarasto, missä on lähinnä työkalu ym. vastaavaa tavaraa paketoitu muuttolaatikkoihin. HUOM! On vielä epävarmaa miten kuljetan moottoripyöräni, mahdollisesti sekin tulisi muuton mukana. Malliltaan keskikokoinen kyykkypyörä (p200 l70 k100). Muuttoapuun tulee omasta puolestani apulaiset. Porin asuntoni vapautuu näillä näkymin kuun ensimmäinen päivä, joten muutto pitäisi sijoittaa kutakuinkin tuohon ajankohtaan. Pelkosenniemi keskusta, luhtitalo. Musa-Tiiliruukki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Joutsa, 35 m² yksiö
Kantajia on omasta takaa 1 Lahdessa (voi olla enemmänkin) ja 1-2 Joutsassa, tarvitsen siis kantoapua firman puolesta. Huonekaluja on hyvin vähän, sänky ja kirjahylly, mutta muuta tavaraa niin paljon, ettei pieni pakettiauto varmaankaan riitä. Tavaroista osa menee Joutsassa yläkertaan (2. krs) ja osa varastoon, jonne on yhdet portaat alaspäin. Keski-Lahti, rivitalo. Joutsa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Lemi, 48 m² kerrostalo kaksio
Omia kantajia ei ole. Sisäänmuutossa riitti kaksi miestä ja nokkakärryt, haastavimmat 160cm jenkkiparisänky (alaosa 80x2, täysimittainen patja on mahdollista taittaa liinoilla) ja standardikokoinen pyykinpesukone (tiskikone ei muuta), divaanisohva jonka saan kahteen osaan. Muuttolaatikoita tarvitaan arvioita 50kpl. Kaikki saatu hissillä ylös. 3 henkilöstä 2 on alle 3v. Auton saa ulko-ovien eteen. Jyväskylä keskusta, kerrostalo. Lemi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Keski-Suomi

Keski-Suomissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Keski-Suomi »