Muuttopalvelu Keski-Suomi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Keski-Suomissa, paikkakunnalle Keski-Suomi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Keski-Suomissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Keski-Suomi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Keski-Suomissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Keski-Suomissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Tulivat ajallaan ja toimivat ripeästi. Kaikki suojattiin tarpeen mukaan eikä mitään hajonnut. Elämämme helpoin muutto.

Muutto Kirkkonummi - Upinniemi

Ei moitittavaa.

Muutto Muurame - Jyväskylä

Muutto etelästä pohjoiseen 900km päähän onnistui oikein mukavasti! Kuljettaja oli reipas ja auttavainen, suosittelen!

Muutto Orimattila - Sirkka

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Keski-Suomissa

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lahti - Vöyri, 53 m² kerrostalo kaksio
Ei yhtään kantajaa omasta takaa, tarvitaan kantajat. Ostan itse pahviset muuttolaatikot enkä tarvitse pakkaus- tai purkuapua. Suurimmat ja painavimmat tavarat: 2 sänkyä, sohva, 2 nojatuolia, vitriini, piironki, keittiön pöytä. Verkkokopissa myös tavaraa (ei painavaa). Auton voi ajaa ovien eteen, ainakin lähelle. Molemmissa taloissa tulee muutamia portaita (5-8). Kivistönmäki, kerrostalo. Vöyri keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siikajoki - Raahe, 68 m² rivitalo kolmio
Tarvitaan muuttolaatikot, pakkaan ja puran muuttolaatikot itse, kuljettajan lisäksi kantajana vain asiakas itse, molemmissa muuttoauton saa oven eteen, muuttoon kuuluu myös pienen varaston tavarat, sohva suurin yksittäinen muuttotavara. Siikajoki keskusta, rivitalo. Isoholmi-Antinkangas, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Outokumpu - Tampere, 31 m² yksiö
Omia kantajia todennäköisesti 2. Tavaraa aika vähän, ei suuria kalusteita tai esineitä. Ei kodinkoneita. (kaikki tavarat mahtuvat pakettiautoon tai kuomulliseen peräkärryyn) Muuttolaatikoiden tarve korkeintaan 15kpl. Ei tarvetta pakkaustarvikkeille. Ei tarvetta pakkaus tai purkuavulle. Ei muutettavaa varastotilaa. Molemmissa kohteissa auton saa n. 10metrin päähän ulko-ovesta. Outokumpu keskusta, rivitalo. Vuores, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 34 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ypäjä - Forssa, 58 m² rivitalo kaksio
Kuljettajan lisäksi yksi kantomies, eli yhteensä kaksi miestä riittää. Auton voi ajaa oven eteen Ypäjällä ja Forssassa muistaakseni melko lähelle. Asunnossa on pyykinpesukone, keittiön pöytä ja tuolit, mikrouuni, vitriinikaappi, sohva, kaksi sänkyä, TV, kirjahylly (saa osiin), kaksi pöytää, korkea hyllykkö, lipasto ja noin 6-7 valmiiksi pakattua laatikkoa joissa astiat, taloustavarat ja kirjat. Kuljetan itse kevyet ja helposti särkyvät tavarat. Ypäjä keskusta, rivitalo. Forssa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Keski-Suomi

Keski-Suomissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Keski-Suomi »