Muuttopalvelu Pohjois-Pohjanmaa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Pohjois-Pohjanmaalla.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Pohjois-Pohjanmaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pohjois-Pohjanmaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Pohjois-Pohjanmaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui moitteitta. Muuttoauto ja miehet saapuivat paikalle ajalleen ja työt hoidettiin ripeästi. En voi kuin suositella kaikille.

Muutto Kouvola - Lapinlahti

En uskonut että muutto olisi sujunut näin vaivattomasti, reippaita kantajia, kiitos!

Muutto Kokkola - Tampere

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pohjois-Pohjanmaalla

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kökar - Joensuu, 70 m² paritalo kolmio
2 kantajaa omasta takaa lähtö osoitteessa. Mutta määränpäässä ei yhtään kantajaa. Kuljettajan lisäksi tarvitaan 1-2 kantajaa. Muuttolaatikoita ei tarvita. Eikä tarvita pakkausapua eikä tavaroitten purkuapua. Sohva, rahi, 2 kpl parisänkyä, kirjahyllyjä lasiovilla, pesukone, arkkupakastin (pieni), pieni kassakaappi, 2 kpl polkupyörää, puutarhakalusteet, sekä PALJON kodin irtainta. Sekä erillinen ulkovarasto tavaroineen. Muuttoauton voi ajaa lähtöpisteessä n 10 metrin päähän. Ja perillä n 30 metrin päähän. Kökar keskusta, paritalo. Hukanhauta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Taipalsaari - Helsinki, 70 m² kerrostalo kolmio
Muutto on helppo. Kummassakin päässä asunto on pohjakerroksessa, joten hissiä tai portaita kerroksiin ei tarvitse käyttää. Auton saa ajettua ovelle kummassakin päässä. HUOM! muutto tapahtuu uudiskohteeseen sen toisena valmistumispäivänä, joten ajoittain talon edusta saattaa ruuhkautua. Mitään erityisen painavaa ja suurta tavaraa ei ole. Sänky, sohva jne. puretaan valmiiksi pienemmiksi osiksi. Tavaraa on hävitetty reippaasti ennen muuttoa ja esim. ruokapöytää ja nojatuoleja ei ole. Irtaimisto pakataan pahvilaatikoihin valmiiksi. Asunnon lisäksi muutossa tulee kaasugrilli ja parvekkeen kalusteet sekä n. 2 neliöisen kellarivaraston tavarat jotka tuodaan valmiiksi asuntoon odottamaan muuttoa (varastosta tulee pahvilaatikoita ja auton talvirenkaat). Haluaisin "avaimet käteen" tarjouksen muutosta parhaaksi katsomallanne miesmäärällä huomioiden mahdollisen ruuhkan aiheuttaman viivytyksen. Emme tarvitse muuttolaatikoita, pakkaus- tai purkuapua tms. Taipalsaari keskusta, kerrostalo. Kalasatama, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Saltvik - Helsinki, 63 m² rivitalo kolmio
Pienen kodin muutto isompaan asuntoon eli kyseessä on kotimuutto. Muuttolaatikoita 10 kpl ja suojamuovia. Isoin huonekalu on sohva, sängyn laitamme osiin eli sekin menee palasina paitsi patjat 🙂 kodinkoneet eivät siirry mukana. Tarvitsemme kuljettajan lisäksi kantajat itse emme voi kantaa. Muuttoauton saa ajettua lähtöosoitteesta aivan ulko-oven eteen ja samoin myös pääte osoitteessa rapun oven eteen. Saltvik keskusta, rivitalo. Roihupellon teollisuusalue, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Padasjoki - Hämeenlinna, 150 m² omakotitalo
Suurelta osin jo tyhjennetyssä omakotitalossa jäljellä olevien tavaroiden muutto Padasjoelta Hämeenlinnaan pienvarastoon tai muuhun hankittavaan varastotilaan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa (kysely varastotilasta vetämässä). Tavaraa noin 20m3, suurelta osin pahvisia, tukevia muuttolaatikoita, jotka pinottavissa päällekkäin. Jonkin verran vaatteita ja muutama matto jätesäkeissä. Suurimmat huonekalut kaksi 90cm leveää sänkyä, muutama tuoli, yksi kevyt pystykaappi, yksi osiin purettu kirjoituspöytä, pari sohvapöytinä toiminutta arkkua. Jonkin verran varastotavaraa kuten muutamat sukset ja rattikelkka. Siis ei normaalia omakotitaloirtaimistoa kuten sohvia tai pyykkikoneita, ne siirretty jo aiemmin ja taloon myös jää irtaimistoa. Kaksikerroksinen omakotitalo, jossa autolla pääsee suoraan oven eteen molemmissa kerroksissa. Pyydetään tarjousta muuttoautolle ja yhdelle kantamiseen osallistuvalle miehelle/kuskille. Apuna molemmissa päissä yksi mies ja nuori mies. Tavarat pakattu valmiiksi, joten ainoastaan siirto autoon ja autosta varastotilaan. Padasjoki keskusta, omakotitalo. Hätilä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pohjois-Pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pohjois-Pohjanmaa »