Muuttopalvelu Uusimaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Uudellamaalla, Uudellemaalle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Uudellamaalla.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Uusimaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Uudellamaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Uudellamaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sujuva muutto Jyväskylä-Turku, sovitut aikataulut piti minuutilleen. Ehdottomasti suosittelen sen sijaan, että rupeaisi pelkkää pakua vuokraamaan.

Muutto Jyväskylä - Turku

Kohtelias, asiallinen, asiansa osaavat mukava ihminen. Muutto sujui ripeästi ja hyvin! Suosittelen 🙂

Muutto Seinäjoki - Vaajakoski

Pitkän matkan muutto onnistui todella hyvin. Tavaroita käsiteltiin varoen muutto sujui ripeästi ja oli edullinen. Muutto miehet ystävällisiä suosittelen 👍

Muutto Lappeenranta - Suonenjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Uudellamaalla

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Posio - Revonlahti, 75 m² omakotitalo kolmio
Pyytäisimme alustavan muutto tarjouksen, koska muutto ajankohta on vielä epäselvä. Kantajat on omasta takaa. Isoja kodinkoneita pesukone, kuivausrumpu ja 2 kaappi pakastinta, muut tavarat ja huonekalut( esim pieni kirjahylly) menevät osiin. Muutto auton saa ajettua ovien eteen niin lähtö paikassa kuin määränpäässäkin . Posio keskusta, omakotitalo. Revonlahti, omakotitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Raasepori - Salo, 68 m² kerrostalo kolmio
2 kantajaa omasta takaa. Jos kuljettaja ei kanna, nii kuskin lisäksi 2 kantajaa. Pesukone, 2 hengen sohva suurimmat. Kellarivarastossa, johon hissillä pääsy, tavaraa on. Muuttopahvilaatikoita mahdollisesti voitaisiin tarvita, mitä ei tavitse palauttaa. Raasepori keskusta, kerrostalo. Salo keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 11 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Sund, 59 m² kerrostalo kaksio
Minulle parhaiten sopivat muuttopäivät ovat 18.-20. tai 24.-26. kuluvaa kuuta. Asun 59 neliöisessä kaksiossa ja muutan 40 neliöiseen kaksioon. Nykyisessä asunnossa on hissi, joskin niin pieni, että 5. kerroksesta joutuu kantamaan joitakin huonekaluja portaita pitkin. Uudessa asunnossa on normihissi, jolla pääsee 3. kerroksen asuntoon. Suurin (painavin) mukana tuleva kaluste on kirjakaappi noin 90 kg kuulemani mukaan. Tarvitsisin muuttolaatikoita 50 kpl (tarkentuen) viikkoa ennen sovittavaa muuttoa ja ne voisi hakea pois Sundista 3-5 päivää muuton jälkeen, miten sovitaan. Jos teillä on tavallista muuttolaatikkoa korkeampia laatikoita, olisi hyvä saada lisäksi pari sellaista (tauluja, yms. pystyyn pakattavaksi). Minulla ei ole muuta muuttoapua käytettävissäni ja olen päivät Sundissa työssä, joten muutto tapahtuisi käytännössä muuttomiesten toimesta. Jos en voi olla itse avaamassa ovia muuttoaikana Lahdessa, sovittaisiin erikseen miten pääsette sisään ja olisin ainakin Sundin asunnolla vastassa. Keski-Lahti, kerrostalo. Sund keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Taivassalo - Turku, 32 m² yksiö
Pieni akvaario (60X30cm) ja sen jalusta sekä yksi pahvilaatikollinen akvaariotavaraa, pitäisi tyhjentää, pakata ja kuljettaa Turkuun, 13 pientä kalaa myös elävänä perille. Taivassalo, rivitalo. Varissuo, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Uusimaa

Uudellamaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Uusimaa »