Muuttopalvelu Uusimaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Uudellamaalla, Uudellemaalle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Uudellamaalla.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Uusimaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Uudellamaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Uudellamaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttoporukka veti täysillä helteistä huolimatta. Auto lastattiin erittäin hyvin eikä mitään mennyt rikki. Erittäin asiallista ja hyvää palvelua!

Muutto Hyvinkää - Lahti

Todella helppo, kohtelias ja hyvä palvelu - muuttaminen on helppoa ja stressitöntä 🙂

Muutto Turku - Helsinki

Sovitussa aikataulussa pysyttiin ja tehokkaita muuttomiehiä 2 kpl:tta.

Muutto Lohja - Paimio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Uudellamaalla

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hämeenkyrö - Hämeenkyrö, 34 m² rivitalo yksiö
Auton saa ajettua ihan oven eteen ja tavaraa ei ole paljoa. Ainoa painava on pesukone. Sohva on pieni kahdenistuttava ja sängyt 2 kpl 80 cm runkopatjaa. Puulipasto ja astiat ja vaatteet, siinä kaikki. Pihakalustot kevyet vielä. En tarvitse pahvilaatikoita ja kantoapuna ei ole kuin minä. Hämeenkyrö keskusta, rivitalo. Hämeenkyrö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 36 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Porvoo, 50 m² kerrostalo kaksio
Kotimuutto. Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantajan tai kaksi. Bananilaatikoissa suurin osa tavaroista ehkä 15 kpl. Sohva 2mx 90, kaappi 110x47x194, kaappi 146x45x85, kaappi 120x40x62, kolme pienempää kaappia, kaksi nojatuolia, 120x200 sängyn runko + futonipatja, 200x80 pöytälevy, 6 kpl ruokapöydäntuolia, mattoja, kevyttä särkyvää taidetta n. metri x metri x 1,5 m ala. Auton saa oven eteen. Varastot on. Muuttopäivä voi olla muukin. Uusi asunto maan tasalla. Kuopio keskusta, kerrostalo. Porvoo keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juva - Heinävesi, 49 m² kaksio
Kyseessä mies, joka tarjousvaihtoehdossa hommaa itse muuttolaatikot. Ei huomattavan painavia huonekaluja. Kerrostalon oven eteen auton saa, mutta okt, johon muutto tapahtuu vaatii noin 20 m kantomatkan. Juva keskusta, rivitalo. Heinävesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karjaa - Kankaanpää, 58 m² kerrostalo kaksio
Kannan itse, muita kantajia ei ole omasta takaa. Jos kuljettaja kantaa myös niin muita kantomiehiä ei tarvita. Ainoa tavara joka tarvitsee kahden henkilön on pieni sähkösäätöinen pöytä (80 cm x 140 cm on pöytälevyn koko). Ei ole pyykinpesukonetta. Sänky on patja+laveri tyyppinen 90 cm x n. 200 cm, eli helppo kannettava (jalat saa irti laverista). Pakkaan itse kaikki tavarat ja puran myös itse. Sen takia käytän omia muuttolaatikoita (Bauhaus / Ikea mallisia, pahvisia). En tarvitse pakkaustarvikkeita. Muuttoauton saa molemmissa osoitteissa ajettua oven eteen. Varastotilaa on, mutta se ei lisää tavaroiden määrää. Karjaa keskusta, kerrostalo. Myllymäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Uusimaa

Uudellamaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Uusimaa »