Muuttopalvelu Uusimaa


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Uudellamaalla, Uudellemaalle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Uudellamaalla.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Uusimaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Uudellamaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Uudellamaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto sujui suunnitellusti ilman ongelmia. Palvelualttius oli hyvää.

Muutto Kajaani - Vuorela

Kaikki meni aikataulujen ja suunnitelmien mukaan. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin myös erittäin nopeasti.

Muutto Rovaniemi - Turku

Loistava muutto Turusta Ulvilaan takana! Ystävällistä ja reipasta palvelua. Muutto sujui sutjakkaasti ja nopeasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!

Muutto Turku - Ulvila

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Uudellamaalla

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Utajärvi - Espoo, 90 m² rivitalo
Oman arvion mukaan muutto kannattaa tehdä paketiautoa isommalla kaappiautolla koska Utajärven asunnon lisäksi tavaraa pitää hakea välivarastosta. Kaappiauto kuitenkin riittänee. Tarvitsen muuttolaatikoita ja lisäksi viimeksi oli 2 muuttomiestä tekemässä muuttoa. Tarvittaessa olen itse mukana kantamassa ja jonkun kaverin varmasti saan mukaan tarpeen mukaan. Auton voi ajaa oven eteen kaikissa sijainneissa. Tavarat normaalia kodin kalustusta. Utajärvi keskusta, rivitalo. Lippajärvi-Järvenperä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Alajärvi, 80 m² kerrostalo kolmio
Muutto sisältää huonekaluja ja kodinkoneita. Muuttolaatikot on tarkoitus muuttaa itse. Muuttoon sisältyy tavaroiden siirto Helsingistä Alajärvelle seuraavasti: Jääkaappi, pakastin, ruokapöytä + 6 tuolia, Tv-kaappi K180 L125, astiahyllykkö, sohva 3h, kaksi vitriiniä K90 L120, sivupöytiä. Helsingissä muuttoauto jätettävä kadulle, sisäpiharappuun 20 m. Omasta takaa ei kantajia. Kruununhaka, kerrostalo. Alajärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Siilinjärvi - Ylöjärvi, 140 m² omakotitalo
Kyseessä kotimuutto, jossa muutetaan osa omakotitalon tavaroista uuteen asuntoon. Isoimmat tavarat ovat kirjahyllyt, sänky ja muutama senkki. Yksittäinen suurin kilomäärä on varmaan kirjoja, joita on monta kirjahyllyllistä. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä ja etukäteen muuttolaatikoita. Siilinjärvi keskusta, omakotitalo. Manninmäki-Haavisto, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Seinäjoki - Puumala, 30 m² rivitalo yksiö
Pakkaus- ja purkuapua löytyy omasta takaa, mutta painavimpien tavaroiden kantajiksi heistä ei ole, joten tarvitaan kantoapua kuljetuksen lisäksi. Painavimpia ovat pyykkikone, sänky (120 cm leveä runkopatja) sekä pieni divaani sohva, jonka puramme kolmeen osaan. Muut kalusteet ovat kevyempiä sekä polkupyörä. Muutto tapahtuu rivitalosta rivitaloon, ja molemmissa kohteissa pääsee autolla ovien eteen. Tarvitaan muuttolaatikoita, jos omia pahvilaatikoita ei saa käyttää. Olisiko maksusuoritus saatavana erissä sen suuruudesta riippuen? Törnävä, rivitalo. Puumala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Uusimaa

Uudellamaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Uusimaa »