Muuttopalvelu Uusimaa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Uudellamaalla, Uudellemaalle tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Uudellamaalla.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Uusimaa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Uudellamaalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Uudellamaalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Minuutilleen paikalla, ystävällistä palvelua, tavarat kannettu sovituille paikoilleen, kaikki kunnolla sidottu paikalleen muuttoautossa, muuttolaatikot puhtaita. Ei mitään negatiivistä.

Muutto Kuopio - Kuopio

Molemmat miehet olivat koko ajan ystävällisiä, avuliaita ja hyvällä tuulella. He olivat sekä rauhallisia että tehokkaita. Muutto sujui oletetun ajan puitteissa ja kaikki pysyi ehjänä.

Muutto Helsinki - Sipoo

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Uudellamaalla

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Siikalatva - Espoo, 0 m² kerrostalo yksiö
Yhden henkilön tavaroiden muutto. Auton saa tarvittaessa oven eteen. Kumpikin asunto 3. kerroksessa, ei hissiä. Isoimmat huonekalut 120cm sänky, keinutuoli, pöytä, tv-taso + tv. Irtaimisto on pakattuna muuttolaatikoihin. Ei kantoapua omasta takaa. Muutto mielellään aamulla/aamupäivällä. Siikalatva keskusta, kerrostalo. Otaniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ulvila - Vantaa, 55 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa vain yksi. Ottakaa iskuporakone yms. pienkoneita mukaan. Kantoapua tarvitaan siis. Isoina huonekaluina 2h sänky (pohjalaudat irrotettava), 3h sohva, laiskanlinna, TV-tuoli, kirjoitus- ja ruokapöytä (6h) tuoleineen, kirjahylly (3 osaa á 1m, huoneenkorkeus). Asunnon lisäksi pienvarasto ja polkupyörä. Laatikkotarve määrittyy muuttofirman esikäynnillä (silmämääräinen katsastus ennen muuttopäivää). Pahvilaatikoita on omasta takaa. Tarkka muuttopäivä on vielä epäselvä, mainittu päivä on vain arvio. Ulvila keskusta, kerrostalo. Mikkola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 56 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Petäjävesi - Jyväskylä, 100 m²
Ei montaa huonekalua, vain osa tavaroista. Paljon vaatesäkkejä. Ei tarvitse muuttolaatikoita tms. Yksi kantomies kuskin lisäksi. Auton saa ajettua molemmissa osoitteissa ovelle. Kaksi painavaa lipastoa. Ei pesukoneita tms. Petäjävesi keskusta, rivitalo. Ritoniemi-Lohikoski, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pedersören kunta - Espoo, 90 m² paritalo
Tarvitaan: Kuorma-auto (paku ei riitä). Kuski ja kaksi miestä (omasta takaa yksi tai kaksi kantajaa). Muuttolaatikot. Auton saa kummassakin päässä ajettuaa lähelle ovea. Asunnot kaksikerroksisia. Lähtiessä pyykkäri katutasossa, perillä nokkakärryllä ulkoraput alakertaan. Muut tavarat kevyempiä, perus sänkyä, sohvaa, ruokapöytää jne. Pari vaatekaappia siirretään, ja puran ne etukäteen. Kuskaamme itse ennakkoon jotain pienempää ja särkyvää sälää, mutta huonekalut ja laatikot jää enimmäkseen muuttopäivälle. Pedersören kunta keskusta, paritalo. Latokaski, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Uusimaa

Uudellamaalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Uusimaa »