Muuttopalvelu hakusessa?


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Muuttopalvelu ja juuri sinun muuttoon sopiva muuttofirma löytyy Muuttomaailma.fi-palvelusta helposti. Ilmaispalvelu auttaa valitsemaan muuttoosi sopivan muuttopalvelun yli 400 muuttofirman joukosta. Lisäksi löydät muuttopalvelut arvosteluineen ja kaiken tarvittavan muuttoosi, olipa kyseessä kotimuutto tai yritysmuutto.

Palvelussa mukana yli
0
muuttofirmaa

Helppokäyttöinen tarjouspyyntölomake auttaa sinua kuvaamaan tarvitsemasi muuttopalvelun muutamassa minuutissa. Sen jälkeen muutostasi kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun yhteydessä ja ehdottavat millaiset muuttopalvelut sopivat sinulle. Muuttomaailman käyttö on ilmaista ja riskitöntä.


Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Vaikka arvio muuton ajasta ja kuluista ei ihan kohdilleen osunutkaan, homma hoidettiin sukkelasti ja ammattimaisesti. Iso suositus tälle firmalle.

Muutto Tampere - Tampere

Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen

Muutto Kuopio - Karkkila

Ripeää ja asiallista toimintaa, vastaa kysymyksiin viestillä nopeasti. Käyttäisin uudelleenkin tätä firmaa!

Muutto Helsinki - Oulu

Löydä sopivin muuttopalvelu jättämällä tarjouspyyntö muutosta


Muuttofirmat Suomessa

Edullinen muuttopalvelu, luotettava muuttofirma. Muuttomaailmasta löytyy muuttopalvelut, joita tarjoavat muuttofirmat joka lähtöön ja joka kaupunkiin. Muuttofirmat ovat jatkuvasti tien päällä, joten sopiva firma saattaa löytyä ihan eri paikkakunnalta kuin mistä ensimmäiseksi tulisi mieleen.

Suosituimmat paikkakuntamme Suomessa ovat Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa ja Vantaa. Näillä kaupunkisivuilla esitellään kaupungin muutot ja kuljetukset, joitain Suomessa muuttopalvelua tarjoavia muuttofirmoja, ja kokemuksia aikaisemmista muutoista.


Muuttopalvelut joka lähtöön

Muuttomaailmasta löydät kaiken tarvittavan muuttoosi ja ohjeet siitä mitä muuttaminen yleisesti vaatii. Palvelusta löydät kattavasti tietoa siitä, miten muuttoapu auttaa muutossa, millainen muuttoauto on sopiva, montako muuttomiestä tarvitaan kantamaan, paljonko muuton hinta on ja millaiset muuttolaatikot ovat sopivat. Lisäksi tarjolla on myös muuttolaskuri, jolla voit helposti arvioida kotimuuton kustannukset ja artikkeleita siitä miten pianon kuljetus tapahtuu, miten yritysmuutot hoidetaan ja miksi ammattimainen muuttokuljetus on rahan arvoinen. Muuttofirmat tekevät myös ulkomaanmuuttoja ja kuolinpesän tyhjennyksiä.

Muuttoapu

Ammattimainen muuttoapu tekee muutosta sujuvamman. Muuttofirmat voivat toivomustesi mukaisesti auttaa muutossasi juuri sen verran kuin haluat. Usein muuttofirmoilla on tarjota tiettyjä valmiiksi räätälöityjä paketteja muuttoavusta joita muuttajat yleisimmin tilaavat. Tällaisia ovat esimerkiksi pelkkä kuljetusapu, kuljetusapu kantomiesten kanssa ja kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelu, jossa muuttofirma hoitaa myös tavaroiden pakkaamisen.
Lue lisää muuttoavusta »

Muuttopalvelun hinta

Onko muuttopalveluiden hinnoissa eroja? Onko edullinen muuttopalvelu tilaamisen arvoinen vai kuinka paljon hinta oikeasti kertoo muuttopalvelun laadusta? Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa useat eri tekijät ja mm. muuton ajankohta. Ruuhkaiset ajat jolloin kysyntää on enemmän voivat joillakin muuttofirmoilla olla kalliimpia. Lisäksi edullinen muuttopalvelu saattaa löytyä ulkopaikkakuntalaisen muuttofirman paluukyydin muodossa.
Lue lisää muuttopalvelun hinnoista »

Muuttolaskuri

Paljonko kotimuutot suurinpiirtein maksavat? Yksinkertaisella muuttolaskurilla saat hintahaarukan hetkessä. Laskuri tekee tiettyjä oletuksia kotimuuton yksityiskohdista jotta se voi pelkän muutettavan asunnon koon ja muuttomatkan perusteella antaa hinta-arvion. Jokainen kotimuutto on yksilöllinen, joten suosittelemme aina jättämään tarjouspyynnön muutosta. Tällöin saat juuri omaan muuttoon tarvittavan määrän muuttomiehiä, sopivan kokoisen muuttoauton, avun pakkaamiseen ja tarvittavat pakkaus- sekä suojausmateriaalit.
Tutustu muuttolaskuriin »

Muuttomies

Montako muuttomiestä muuttoon yleensä tarvitaan? Useimmiten muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat suosittelevat että asiakkaalla on kantoapua myös omasta takaa. Tällöin on kuitenkin ehdottoman tärkeää, että luvattu määrä kantajia on muuttopäivänä paikalla. Vähintään yhden ammattimaisen muuttomiehen avulla muutto sujuu sujuvammin. Muuttomies osaa kokemuksesta ohjata muuton toteutusta muuttoauton pakkaamisesta, tavaroiden kantamiseen ja purkamiseen. Aikaa ja vaivaa säästyy.
Muuttomies hakusessa? Tänne päin »

Muuttoauto

Muuttofirmalta tilattu kunnollinen muuttoauto ammattitaitoisen kuskin kanssa helpottaa muutossa huomattavasti. Oikein mitoitettu pakettiauto tai kuorma-auto on sujuvuuden lisäksi myös kustannustehokas varsinkin pitemmän matkan muutoissa. Kun muuttotavarat saadaan kerralla turvallisesti pakattua autoon ei tarvitse ajaa edes takaisin ja aikaa säästyy. Ammattitaitoinen kuski saa myös ajettua muuttoauton mahdollisimman lähelle ovea jolloin kantomatka lyhenee eikä muuttoon kulu tarpeettomasti aikaa.
Vertaile muuttoautoja »

Pianon kuljetus

Pianon kuljetus ei kuulu automaattisesti muuttofirmojen tarjoamiin muuttopalveluihin. Jos muutossa on tarve pianon tai flyygelin kuljettamiselle kannattaa siitä ehdottomasti aina mainita erikseen muuttofirmalle. Jotkut muuttofirmat ovat jopa erikoistuneet pelkästään pianojen kuljetukseen, joten jos kyseessä on kalliimpi piano voi olla syytä kääntyä tällaisen muuttofirman puoleen. Ammattitaitoinen ja kokenut muuttofirma on kuitenkin varsin pätevä vaihtoehto pianon kuljetukseen kunhan heille mainitaan siitä ennakkoon.
Lue lisää pianon kuljetuksesta »

Yritysmuutot

Yritysmuutot eroavat kotimuutoista hieman ja niissä on syytä huomioida omat erityispiirteet. Usein yritysmuutot ovat suuruudeltaan ja tavaran määrältään isompia kuin kotitalouksien muutot. Tällöin hyvä suunnittelu on yritysmuutossa erityisen tärkeää ja muuttofirma monesti käykin paikan päällä muutettavassa kohteessa ennen tarjouksen antamista. Yritysmuutoissa aika on rahaa ja niiden halutaan sujuvan mahdollisimman mutkitta. Helpoiten yritysmuutto toteutuu kun yritys tilaa kokonaisvaltaisen avaimet käteen -muuttopalvelun.
Yritysmuutto tarkemmin »

Muuttokuljetus

Voit halutessasi tilata kotimuuttoon tai yrityksen muuttoon myös pelkän muuttokuljetuksen ja hoitaa itse tavaroiden pakkaamisen, kantamisen ja purkamisen. Tällöin muuttaja saa mielenrauhan siitä että tavarat kuljetetaan asianmukaisesti määränpäähän ja muuttokuormalle on varattu sopivan kokoinen muuttoauto. Kokenut muuttoauton kuljettaja tietää myös kaupungin kadut ja kujat, jotka suurikokoisen muuttokuljetuksen kanssa on syytä välttää. Muuttaja voi muuttofirman kanssa sopiessa saada myös itselleen muuttokuljetuksen yhteydessä kyydin määränpäähän.
Muuttokuljetus lähemmin »


Edullinen muuttopalvelu – Onko hyvä ja halpa mahdollinen?

Voiko edullinen muuttopalvelu olla samalla myös hyvä muuttopalvelu? Omasta muuttotarpeesta riippuen kannattaa aina miettiä tarkkaan ettei tule säästettyä väärässä paikassa. Edullinen muuttopalvelu voi olla erittäin hyvä ja toisaalta kallein muuttopalvelu voi olla täysi huti.

Aina muuttopalvelua tilatessa kannattaa tutustua muuttotarjouksen sisältöön ja miettiä kuinka hyvin se vastaa omaa tarvetta. Edullinen muuttopalvelu voi tuntihinnoiteltuna ja täysin pieleen menneellä aika-arviolla osoittautua jopa kalliimmaksi kuin lähtökohtaisesti hintavammat tarjoukset. Jos edullinen muuttopalvelu kuitenkin näyttää siltä, että tarjouksessa on huomioitu kaikki tarpeellinen, ja muuttofirman referenssit ovat kunnossa niin se voi olla erittäin hyvä vaihtoehto.

Edullinen muutto ja kuljetus ei siis löydy pelkkää hintaa tuijottamalla. Paras muuttopalvelu on sellainen jonka tarjous sopii omaan tarpeeseen parhaiten, ja jonka hinta-laatu suhde on omaan muuttoon suhteutettu.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kuopio - Kitee, 25 m² kerrostalo yksiö
Yksiön ja yhden ihmisen tavaroiden muutto toiseen asuntoon. Ei kodinkoneita. Yksi iso ja painava sänky, muuten normaaleja huonekaluja: yksi pienehkö sohva, 3 hyllyä, televisiotaso, loput pienempää tavaraa. Tarvitsen kantomiehiä, en itse voi osallistua painavimpien tavaroiden kantamiseen terveydentilan vuoksi. En tarvitse laatikoita, pakkaan kaiken itse. Muuttoauton saa ajettua alaovien eteen, asunnossa on hissi, mutta se ei tule pohjakerrokseen vaan yhdet portaat joutuu kulkemaan kuitenkin. Hissi on pieni eivätkä isot huonekalut mahdu sinne. Kaikki irtaimisto on asunnossa, varastoista ei tarvitse mitään hakea. Etu-Niirala, kerrostalo. Kitee keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Ii, 98 m² rivitalo
Kuljettajan lisäksi tarvitaan ainakin yksi kantomies. Pakkauksessa ei tarvitse apua eikä tarvikkeita. Laatikot ovat banaanilaatikoita, missä tavarat ovat. Ainoa kodinkone muutossa on Smegin pakastin. Muuttoautoa ei saa ajettua talon eteen Peikontiellä, matkaa noin 50 m parkkipaikalta ovelle. Tiirontiellä auton saa ajettua oven eteen, mutta talossa on 5-askelmaiset rappuset sisälle ja suheteellisen ahdas portaikko yläkertaan, Tavarat, mitkä eivät sovi portaikosta, nostamme itse liinojen avulla parvekkeen kautta sisälle. Asunnon lisäksi tavaroita tulee varastosta, joka on noin 3m2 kokoinen. Lähinnä pientavaraa. Lisäkasi neljä polkupyörää. Pyykösjärvi-Puolivälikangas, rivitalo. Ii keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuortane - Kokkola, 55 m² kaksio
Tavarat jotka muutetaan 1 90 cm sänky 2 laatikostoa, 1 3-istuttava vuodesohva, tv-kaapisto 2 pientä pöytää taitettava keittiönpöytä ja tuolit purettu tietokonepöytä pakkauksessa tv pakkauksessa 2 tuolia pyykkikone polkupyörä n. 15-20 laatikkoa muuta tavaraa. Kantoapua kuskin lisäksi saatetaan tarvita kuortaneelle tuskin kokkolaan. Toivon eriteltyä hintaa muuttolaatikoiden tuonnille ja viennille. Kalusteet täytyy suojata matkan ajaksi. Perillä muuttoautolta joutuu kantamaan/ rullaamaan tavaroita n. 15 metriä ja portaat ylös. Lähdössä muuttoauton saa peruutettua ovelle. Kuortane keskusta, rivitalo. Kokkola keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieto - Espoo, 61 m² rivitalo kaksio
Muuttoapua saan ystäviltä, mutta en tiedä vielä montako. Espooseen saan lisäjoukkoja, mutta Liedon puolelta en vielä tiedä. Ajatuksena on kuski + 1 muuttomies teiltä päin eli 2 kpl miehiä. Pakkauslaatikoita en tarvitse. Sänkyni pitää osittain purkaa, lähinnä pääty irrottaa johon toivon teiltä päin työkaluja. Kirjahylly myös mahdollista, mutta ehkä ei. Vaikka asun yksin minulla on kuitenkin tavaraa kahden hengen edestä. Kaksi sohvaa, pari sänky jne.. Muuttoauton saa Liedossa aivan oven eteen, mutta Espoossa se on arvailtavissa. Kyseessä on uudiskohde, jonne saan avaimet 23. päivä joten siellä saattaa olla aika paljon muitakin muuttajia samaan aikaan. Minulla on käytössä ulkovarasto täällä Liedon puolella. Lieto keskusta, rivitalo. Saunalahti-Kattilalaakso, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Kilpailuta muuttopalvelut ja löydä sopivin muuttofirma!